Популярні гібридні кросовери: шукаємо на Automoto.ua

13 жовтня 2022

Експерти прогнозують "захоплення" ринку кросоверами та позашляховиками, та ще й в електричних версіях. Але реальність показує, що автомобілісти не поспішають розлучатися зі звичайними машинами на бензині. Істина ж, як часто буває, десь посередині – це гібридний позашляховик. Комфортні варіанти для тих, хто придивляється до EV, але не готовий відмовитись від звичайного палива, зібрані в каталозі оголошень про продаж гібридних кросоверів на Automoto.ua. Ось кілька прикладів:

Оголошення про продаж гібридного кросовера Ford C-Max

Дізнатися ціну гібридного Ford C-Max

Компактний Ford C-Max був першим гібридним автомобілем компанії, який з'явився в 2013 році. Цей плагін-гібрид пропонує 32 км повністю електричного запасу ходу. Як опцію інформаційно-розважальна система SYNC3 включала Apple CarPlay та Android Auto ще в 2017 році.

Оголошення про продаж гібридного кросовера Kia Niro

Дізнатись ціну гібридного Кіа Ніро 

Плагін-гібридний Kia Niro з'явився у 2017 році та продемонстрував витрату палива 5,1 л/100 км у гібридному режимі та 42-кілометровий запас ходу на електротязі. Тому більшість власників Niro не поспішають продавати свої кросовери. Хоча гібридний Кіа Ніро складно знайти на ринку старих автомобілів, каталог Automoto.ua допоможе. Адже в ньому зібрано оголошення з усіх автосайтів країни.

Оголошення про продаж гібридного BMW i3

Дізнатись ціну гібридного БМВ i3 

BMW випускала компактний кросовер i3 з 2014 по 2021 рік. Взагалі, це був електромобіль, але з цікавою опціональною технологією – бензиновим розширювачем діапазону. Тому, i3 потрапив у нашу добірку. Повністю електричний BMW i3 із запасом ходу в 155 км та бензиновим генератором відкриває нові горизонти для власників. Якщо ви зарядите акумулятор і заправите бензобак, можете проїхати 241 км. Витрата палива у гібридному режимі становить 6,0 л/100 км.

Оголошення про продаж гібридного Volvo XC90

Дізнатись ціну гібридного Вольво XC90 

XC90 T8 - один із небагатьох плагін-гібридів, доступних з третім рядом сидінь. Цей Вольво оснащений 2,0-літровим бензиновим двигуном I4, який надає руху передні колеса, і електромотором-генератором на задніх колесах. Кросовер проїжджає до 51 км лише на електротязі та традиційно оснащений набором передових технологій безпеки.

Вибрати гібридний кросовер Toyota RAV4

Дізнатись ціну гібридного Тойота РАВ4

Гібридний кросовер Toyota RAV4 дебютував у 2016 році. Тому, на автобазарі вже є достатній вибір моделі в різних комплектаціях. Найсвіжіша версія авто витрачає в середньому 4,7 л/100 км. У каталозі зібрано 130+ пропозицій про продаж гібрида Toyota RAV4, серед яких багато офіційних авто.

Каталог оголошень про продаж Hyundai Tucson Hybrid

Дізнатись ціну гібридного Хюндай Туксон 

Tucson Hybrid з'явився в 2021 році і відразу кількох версіях: м'якого гібрида та PHEV. Незважаючи на те, що позашляховик є новинкою, вже є кількадесят оголошень про продаж. Це як авто з салону, так і вживані.

Бажаєте порівняти гібридні варіанти з EV? Ось добірка електричних позашляховиків.

Попередня стаття Помилки, які автомобілісти роблять взимку
Помилки, які автомобілісти роблять взимку
Check Engine після заміни мастила: чому загоряється і що з цим робити?
Наступна стаття Check Engine після заміни мастила: чому загоряється і що з цим робити?

Популярні новини