Популярні моделі літніх шин у 2024 році

19 березня 2024

Ринок автогуми постійно поповнюється. Виробники удосконалюють технології, пропонуючи безпечні та функціональні покришки для теплої пори року, які відповідають сучасним вимогам. Але є моделі, які завоювали визнання автовласників та довели свою ефективність у різних дорожніх та кліматичних умовах. Сезон літо-2024 також відзначений низкою бестселерів, які особливо сподобалися споживачам.

Goodyear Eagle Sport 2

Шини були створені для легкових авто середнього та вищого класу. Модель демонструє високу керованість на сухому та мокрому асфальті, курсову стійкість, витривалість та ходимість. Збільшена пляма контакту дозволила зробити зношування шин більш рівномірним. А паливна економічність зробила покришки зробила покришки вигіднішими для далеких поїздок.

Arivo Premio Arzero

Покришка для компактних легкових автомобілів отримала оптимізований протекторний малюнок, щоб забезпечувати максимальний комфорт при русі в межах міста. Паливна економічність стала візитівкою шини. Асиметричний ненаправлений рисунок протектора чудово справляється з керуванням на мокрому покритті. Шина зберігає впевнений контакт із дорогою навіть під час сильних опадів.

Gislaved Ultra Speed ​​​​2

Асиметрична покришка розрахована на невеликі та середньорозмірні легкові автомобілі. Низький профіль та багато прикрашений деталями протекторний малюнок роблять шину чудовим варіантом для спортивного стилю їзди. Безліч різнорозмірних шашок та ламелів різних напрямків дарують шині безпрецедентний контакт із дорогою у будь-яких швидкісних режимах. Компаунд легко справляється з високими температурами повітря та асфальту, він стійкий до зношування та забезпечує шині тривалий термін служби без втрати їздових характеристик.

Uniroyal RainExpert 5

Модель була представлена ​​споживачам у 2022 році. Покришка відрізняється підвищеною стійкістю до аквапланування, що робить її чудовим варіантом для регіонів із дощовим кліматом. Досягти досконалого контакту з мокрою трасою дозволяють інноваційні елементи протектора – глибокі діагональні прорізи у бічній зоні протектора. Крім того, шину відрізняє акустичний комфорт та паливна економічність. У модельному ряду представлені варіанти як для легкових авто, так і невеликих позашляховиків.

Uniroyal RainSport 5

Літні шини класу Ultra High Performance були презентовані у 2019 році. Виробник заявляє модель як дощову за рахунок інноваційного продуманого протекторного малюнка. Покришка стане чудовим вибором для спортивних авто. Візитною карткою шини стало ребро жорсткості у медіальній зоні протектора. Воно складається з перетягнутих протекторних блоків і глибоких діагональних дренажних канавок. Ця структура забезпечує максимальну надійність керування під час опадів.

Якщо ви шукаєте висококласну автогуму від провідних світових брендів, зверніться до каталогу інтернет-магазину Infoshina.com.ua. Компанія пропонує лише оригінальні товари та гарантуємо високу якість покришок. Оптимальні ціни на літні шини дозволять підібрати комплектуючі на будь-який бюджет, а широкий асортимент типорозмірів дозволить укомплектувати будь-який тип транспортного засобу. Для більш швидкого та зручного підбору автогуми на сайті реалізовано систему фільтрації товарів за параметрами. Вкажіть параметри шин або модель та марку авто, система моментально відсортує всі доступні позиції на ваш запит. Щоб отримати додаткову консультацію, зв'яжіться з менеджерами інтернет-магазину за телефоном, вказаним на сайті, або залиште свої дані для зворотного дзвінка.

Kapsen K3000

Покришки для динамічних спортивних автомобілів. Вона відрізняється максимальною курсовою стійкістю у різних швидкісних режимах. Асиметричний ненаправлений дизайн протектора забезпечує плавну маневреність, миттєві реакції на команди кермового колеса, швидке гальмування у різних швидкісних режимах. Шина показує високі результати як на мокрому, так і на сухому асфальті, відрізняється паливною економічністю та акустичним комфортом.

Arivo Ultra ARZ5

Стабільна та легка в управлінні спортивна шина, яка стане чудовим придбанням для любителів швидкісної їзди літніми трасами. Протекторний малюнок насичений деталями, що дозволяє забезпечити відмінне зчеплення на різних типах покриття у будь-якому швидкісному режимі. Покришки не схильні до аквапланування, швидко реагують на команди кермового колеса, забезпечують максимальний комфорт та безпеку.

Kapsen K737

Покришка для компактних та середньорозмірних автомобілів. Модель класу Ultra High Performance показує відмінні результати керованості, ходимості та стійкості в різних швидкісних режимах. Шина пропонується із двома варіантами асиметричного протекторного малюнка. У моделях з найбільшою шириною обода є широке центральне поздовжнє ребро, що підвищує зчеплення і полегшує управління на високих швидкостях. Плечові зони в обох випадках мають збільшені розміри, що займають більше половини площі протектора. Блоки в цих областях забезпечують стабільність та точність керування при проходженні поворотів.

Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Потужні позашляхові шини, які ідеально підійдуть для регіонів із рясними опадами. Протекторний малюнок та компаунд були розроблені за технологією DryStability Plus, яка забезпечує максимальний контакт із трасою під час дощу. Шина не схильна до аквапланування, забезпечує комфортне керування у різних швидкісних режимах.

Michelin Primacy 4+

Асиметрична покришка вийшла на ринок у великому асортименті типорозмірів, так що підібрати відповідну модель для широкого спектру легкових автомобілів не важко. Французькі шинники зробили шину стійкою до зносу, керованої та комфортною. А висока стійкість до зношування дозволить отримувати задоволення від французької якості не один сезон.

Попередня стаття Баланс ціни та якості: знайдено недорогі і функціональні кросовери на AUTOMOTO.UA
Баланс ціни та якості: знайдено недорогі і функціональні кросовери на AUTOMOTO.UA
Як вигідно та швидко продати машину у 2024 році
Наступна стаття Як вигідно та швидко продати машину у 2024 році

Популярні новини