Наслідки пандемії: звалище машин на території королівської авіабази

14 травня 2020

Зараз смертельний коронавірус викликає паніку не тільки через високу смертність серед тих, хто вже заразився. Ще більше він лякає тих, хто бачить його наслідки в соціальному житті, економіці та інших сферах. Постраждав не тільки малий і середній бізнес, а й великі автомобілебудівні концерни. Звичайно, через кілька місяців карантину заводи почали поступово відновлювати свою роботу. Однак на даний час у багатьох країнах можна спостерігати жахливу картину - справжні звалища непроданих транспортних засобів.

Наприклад, на території авіабази в Британії скупчилося кілька тисяч таких непроданих і непотрібних машин. У мережі з'явилися фотографії авіабаз Королівських військово-повітряних сил, які перетворилися на стоянку кинутих транспортних засобів. Саме на цьому знімку зображений Оксфордський аеродром. Вартість всіх машин перевищує 40 мільйонів євро.

Звалище непроданих автомобілів у Британії. фото 1

Звалище непроданих автомобілів у Британії. Фото 2

Той факт, що смертельна коронавірусна інфекція торкнулася світового автомобільного ринку, очевидний. Але таке видовище відверто лякає.

Минулого місяця кількість проданих у Великобританії машин не перевищила позначку в чотири тисячі авто. Неймовірно, але такі показники востаннє фіксували тільки після закінчення Другої світової війни.

 

Попередня стаття Бюджетний хетчбек до $ 4 тисяч: огляд Geely MK Cross
Бюджетний хетчбек до $ 4 тисяч: огляд Geely MK Cross
Ціни на автогаз знову змінилися
Наступна стаття Ціни на автогаз знову змінилися

Популярні новини