Причіп для електрокарів, який додає запас ходу. Фото

25 лютого 2020

Більшість електромобілів, представлених на ринку, мають маленький запас ходу, що дуже засмучує їх власників. Однак французи розробили спеціальний причіп із додатковою батареєю, який вирішить цю проблему.

Абсолютно очевидно, що автомобілі на електротязі є куди менш згубними для екології, ніж машини з двигуном внутрішнього згоряння. Але багатьох покупців зупиняє невеликий запас ходу електромобілів. Через це поїздки на тривалі дистанції здаються ресурсозатратними - багато часу витрачається тільки на зарядку транспортного засобу. Щоб зберегти екосистему і переманити водіїв на сторону екологічного транспорту, французький стартап EP Tender розробив спеціальний причіп з акумулятором.

Відомо, що цю додаткову батарею планують здавати в оренду. Це позбавить від необхідності купувати дорогі моделі електрокарів із великим запасом ходу. По правді кажучи, безглуздо купувати машини з акумулятором більшої ємності при експлуатації в міських умовах. В такому випадку навіщо переплачувати?

Зазвичай люди подорожують не частіше 1-2 разів на місяць, тому можна просто взяти причіп на прокат і вирішити безліч проблем.

Мінімальна вартість оренди інноваційного причепа з батареєю складає 34 євро, при цьому ціна акумулятора складає 10 000 євро.

Поки що не всі автомобілі мають спеціальний роз'єм для підключення до "павербанку", тому ввести в експлуатацію причіп поки не виходить. Відомо, що установка такого роз'єму обійдеться в 600 євро, так що це питання часу і грошей.

Попередня стаття Інноваційна розробка: КамАЗ без кабіни
Інноваційна розробка: КамАЗ без кабіни
В Україні водія позбавили прав за несплату аліментів
Наступна стаття В Україні водія позбавили прав за несплату аліментів

Популярні новини