Зробіть ці 3 речі, щоб продати машину дорожче

3 листопада 2021

Хочете продати свою машину дорожче? Тоді перевірте, чи повністю ви підготували "ластівку". І мова піде не про вирівнювання вм'ятини на бампері або усунення "чеків" на панелі приладів. Є дрібні деталі, які псують перше враження, але багато продавців все одно нехтують ними.

1. Заберіть свої речі

Прибирання багажника авто перед продажем

Коли ви вирушаєте на зустріч з потенційним покупцем, огляньте салон та багажник. Залишіть вдома пачку крекерів, що лежить у “бардачку”, робочі рукавички та ганчірки, які завжди їздять у багажнику, та милу подушку з-під заднього скла. Ефект заводської порожнечі додасть машині привабливості в очах покупця. І зніміть освіжувач повітря із дзеркала заднього виду. 

2. Приведіть в порядок пластикові деталі

Як дорого продати автомобіль в Україні

Потерті та вигорілі бампер, молдинги та інші елементи кузова з нефарбованого пластику не відразу впадають в око, але псують загальний вигляд. "Почаклуйте" над ними і ви побачите, наскільки виросте презентабельність авто. Облагородити пластик на кузові допоможе навіть звичайний поліроль для салону. В особливо складних випадках можна пофарбувати обвіси спеціальною фарбою. Остання продається в автомагазинах у зручних балончиках та коштує від 80 грн.

3. Знайдіть сервісну книжку та чеки

Купити автомобіль з відомою сервісною історією

Заповнена сервісна книжка з печатками про планові ТО та хоч якісь документи, що підтверджують обслуговування та ремонт – ваш додатковий козир. Це буде реальним доказом, що за автомобілем доглядали. 

Звичайно, ці рекомендації не скасовують решту загальноприйнятих етапів передпродажної підготовки: діагностику, дрібний ремонт, миття, хімчистку салону та підфарбовування сколів на кузові. І все ж таки використовуйте всі можливості, щоб дорожче продати авто.

Попередня стаття Європротокол: що потрібно знати + інструкція з заповнення
Європротокол: що потрібно знати + інструкція з заповнення
5 люксових брендів авто, про які ви не знали
Наступна стаття 5 люксових брендів авто, про які ви не знали

Популярні новини