Схрестили стару Audi і нову Tesla. Відео

27 січня 2020

У соціальних мережах з'явилося унікальне авто, яке не має аналогів у всьому світі. Народні винахідники змогли схрестити Tesla Model S P85D і Audi S5.

В мережі була показана унікальна машина, зібрана з двох, а саме з Тесла Модел S P85D і Ауді S5. Спочатку вам може здатися, що ви бачите звичайну Ауді S (купе), але під капотом народні фахівці встановили силовий агрегат Тесла Модел S P85D.

В результаті був створений цілком непоганий електрокар. Замість двигуна V8, потужністю 354 к.с., в авто помістили електомотори на 416 к.с. Задніх сидінь тепер у електромобіля немає - замість них під підлогою багажника знаходяться батареї.

Завдяки таким змінам автомобіль став в рази потужніший, а крутний момент може досягатися з першого обороту. Таким чином розгін купе відбувається набагато швидше.

Салон машини не зазнав ніяких змін. Він залишився таким же комфортним, як і раніше, як для водія, так і для пасажирів. Коробка перемикання передач теж особливо не змінилася.

Загалом, новоспечена модель вийшла дійсно дуже цікавою. Крім усього іншого, технічні характеристики, які покращилися у багато разів, дуже вражають. Тепер новий електрокар цілком може стати серйозним конкурентом іншим машинам цієї частки авторинку. Звичайно, в продажу такого авто немає. Але якщо ідея сподобається виробникам, то з'явиться можливість перетворювати старі седани і купе в електрокари. Тоді ви зможете придбати такий цікавий і потужний гібрид, який буде служити своєму господареві багато років.

 

Попередня стаття Як створюють легендарні автомобілі Ferrari?
Як створюють легендарні автомобілі Ferrari?
У Києві протестують таксисти. Які їхні вимоги?
Наступна стаття У Києві протестують таксисти. Які їхні вимоги?

Популярні новини