Тепер Tesla буде видавати непристойні звуки

15 січня 2020

Як відомо, всі автомобілі на електротязі пересуваються абсолютно безшумно, адже не мають двигуна внутрішнього згоряння. У США висунули вимогу, що всі такі автомобілі вже в вересні 2020 року зобов'язані будуть генерувати якийсь шум. Ці звуки повинні будуть попереджати пішоходів про наближення електрокара.

Зараз відповідні модифікації є у ​​багатьох виробників електромобілів. Наприклад, компанія BMW найняла відомого композитора Ханса Циммера, щоб написати звук руху електричних машин баварського автовиробника.

Але знаменитий Ілон Маск перевершив конкурентів. Він повідомив, що розробники автомобілів Tesla можуть зробити так, що машини компанії будуть не тільки видавати шум при русі, а навіть зможуть розмовляти з пішоходами. Більш того, якщо власник захоче, електрокар буде видавати непристойні звуки. Для цього потрібно всього лише активувати відповідні настройки.

Подивіться коротке відео, яке опублікував відомий американський підприємець. На ньому можна почути, як автомобіль Tesla каже голосом професійного диктора на англійській мові «Що ти стоїш, дивишся? Відійди! »:

Попередня стаття Водії, готуйтеся! Податок підвищать до 25 тисяч гривень
Водії, готуйтеся! Податок підвищать до 25 тисяч гривень
Що робити, якщо авто пошкодилося після нещасного випадку?
Наступна стаття Що робити, якщо авто пошкодилося після нещасного випадку?

Популярні новини