Відтепер “Всі відгуки про авто” шукайте на Automoto.ua

10 червня 2022

Шукати відгуки про автомобіль на Automoto.ua

Що б не казали, але купувати дороговартісний товар без відгуків попередніх власників  - діло ризиковане. Якщо говорити про авто, то тут думка колеги-автолюбителя на вагу золота, адже вона може вберегти від дороговартісних ремонтних робіт та невигідної покупки. Що ж, саме час розповісти про новий розділ на Automoto.ua, де ви побачите не просто відгуки, а ВСІ відгуки про автомобілі з різних сайтів! 

Що це означає? 

Те, що навіть в такий непростий час наша команда прагне виконувати головну місію - допомогти зі зручним пошуком транспорту. І реалізація розділу “Всі відгуки” стала ще одним кроком до мети. 

В чому унікальність?

Тепер Automoto.ua збирає не лише оголошення, а й тисячі відгуків від автовласників з різних сайтів. Прийшов час забути про  інтернет-серфінг в пошуках потрібної інформації, адже все можна знайти в одному розділі.

З чого почати? 

Використайте фільтри, щоб прочитати думки автовласників про модель авто в потрібному кузові та конкретного року випуску. Кількість відгуків вас точно здивує, але в цьому випадку краще багато інформації, ніж мало. 

Для зручного перегляду ми також додали можливість сортувати результати у каталозі за датою, наповненістю або ж рейтингом.

Радимо не втрачати час, а прямо зараз розпочати перегляд відгуків з усіх автосайтів в одному каталозі та обирати авто на Automoto.ua!

Попередня стаття Kia Sorento I: маленькі проблеми великого позашляховика
Kia Sorento I: маленькі проблеми великого позашляховика
Як правильно сфотографувати авто, щоб швидко продати?
Наступна стаття Як правильно сфотографувати авто, щоб швидко продати?

Популярні новини