ТОП-5 "невбиваних" авто 2015 року

24 червня 2015

Насправді "невбиваємі" - це перебільшення. Але все ж є автомобілі, які ламаються рідше інших. Американське маркетингове бюро JD Power and Associates склало рейтинг якості автомобілів 2015 року.


Для цього фахівці з лютого до травня цього року опитали 84 тисячі автолюбителів. Результати дослідження здивували. Перше місце надійності зайняв Порше, що, втім, прогнозовано. Але Кіа на другому місці - це дійсно сюрприз! Вона "втерла носа" найвідомішим брендам. На третьому місці Ягуар, четвертий заслужено зайняв Хюндай, на п'ятому - Інфініті. Як виявилося, європейські бренди надійніше японських і американських. Зокрема, шість японських марок автомобілів опинилися у рейтингу нижче середнього. Як сказала віце-президент JD Power and Associates Рене Стівенс, японські автомобілі завжди вважалися взірцем якості. Але останнім часом бренди з інших країн стали швидше розвиватися, особливо це видно на прикладі корейських компаній.

 

 Рейтинг марок автомобілів за кількістю поломок на 100 машин - дивіться в таблиці:

 

Дивіться також каталоги:

 

                                                              Таблиця надійності

Вони активно розробляють нові покоління автомобілів, удосконалять дизайн і якість, працюють над покращенням вже існуючих моделей.В цьому році водії називають приблизно ті ж причини звернення їх в сервісні центри, що й кілька останніх років: некоректна робота мультимедійних систем, неправильне розпізнавання голосових команд і т.п. Експерти відзначають, що причина цьому - надто швидкий розвиток індустрії гаджетів, автопром просто не встигає впроваджувати всі нововведення.

Попередня стаття Як перевірити реальний пробіг автомобіля
Як перевірити реальний пробіг автомобіля
Коли працівник ДАІ має право зупиняти транспортний засіб?
Наступна стаття Коли працівник ДАІ має право зупиняти транспортний засіб?

Популярні новини