Топ-5 свіжих седанів з великим багажником

8 січня 2020

Для багатьох автомобілістів найважливішим аспектом при виборі автомобіля є обсяг багажного відділення. Особливо актуальний великий багажник у випадку, якщо у вас велика сім'я, або ви часто подорожуєте разом. Щоб вам не довелося шукати дані на сайтах виробників, ми зібрали рейтинг 5 моделей бюджетних машин із найпросторнішим багажником, які ви знайдете на українському ринку.

5 місце. Fiat Tipo - 350 л

Fiat TipoFiat Tipo - це недорогий і компактний седан, який відмінно підійде для експлуатації в міських умовах. Цей автомобіль має сучасний дизайн і хорошу аеродинаміку для зниження витрати палива. Двигуни Fiat Tipo зарекомендували себе, як надійні і недорогі в обслуговуванні агрегати. Серед переваг цієї моделі, крім місткого багажника, також широкий список стандартних і додаткових опцій, які допоможуть зробити поїздку максимально комфортною і безпечною. Вартість Fiat Tipo з мотором 1.4 літра - 308 500 грн.

4 місце. Volkswagen Polo Sedan - 460 л

Volkswagen Polo SedanАвтомобілі Volkswagen завжди відрізнялися хорошую якістю і широким набором додаткових опцій, правда, ціна цих "німців" об'єктивно висока. Однак Volkswagen Polo в кузові седан відносно недорога, але стабільно якісна модель, яка відмінно підійде для їзди по міських дорогах. Багажник на подив просторий для авто такого класу - 460 літрів! Хоча петлі кришки багажного відсіку занадто великі і займають багато вільного місця. До того ж вартість Volkswagen Polo Sedan стане приємним сюрпризом для автомобілістів, адже модель з 1.6-літровим двигуном потужністю 90 к.с. можна купити від 327 000 гривень.

3 і 2 місце ділять Peugeot 301 і Citroen C-Elysee з об'ємом багажного відділення 506 л

Peugeot 301 і Citroen C-ElyseeЦі два французькі бюджетні седани можна назвати братами-близнюками. Peugeot 301 і Citroen C-Elysee вважають лідерами класу за багатьма показниками - кожен автомобіліст може вибрати машину, яка буде відповідати його потребам. Дизайн цих авто сучасний і солідний, стандартний комплект опцій порадує будь-якого водія, а форма і обсяг багажника як не можна краще підходить для експлуатації в місті. До того ж багажне відділення можна значно збільшити, якщо відкинути задні сидіння. Що стосується ціни - Peugeot 301 обійдеться від 309 000 грн., А Citroen C-Elysee можна купити за 310 000 грн. у базовій комплектації.

1 місце. Renault Logan - 510 л

Renault LoganАбсолютним лідером цього списку став популярний седан Renault Logan. Салон цього автомобіля просторий і досить місткий, як і багажний відсік. Величезний плюс цього седана - це його доступна ціна. Купівля Renault Logan з 1.5-літровим дизельним мотором обійдеться від 307 900 грн. До того ж завдяки потужній ходовій і досить високому кліренсу, цей автомобіль добре поводиться не тільки в місті, а й за його межами. Набір базових функцій і інтер'єр однозначно оцінить кожен автомобіліст.

Попередня стаття Нова розмітка і штрафи за парковку вже у 2020 році
Нова розмітка і штрафи за парковку вже у 2020 році
Чи можна змішувати антифризи різних кольорів?
Наступна стаття Чи можна змішувати антифризи різних кольорів?

Популярні новини