Топ-8 надійних позашляховиків. Без Toyota реально обійтися?

21 грудня 2021

Українці люблять позашляховики за практичність, готовність будь-якої миті з'їхати з міського асфальту, крутий зовнішній вигляд…і  чекають, що такі авто витримають випробування часом. На авторинку знайдеться щонайменше 8 моделей дійсно надійних позашляховиків. Так, на технічне обслуговування деяких машин доведеться витратити більше грошей, але витрати не будуть частими. Ці автомобілі перевірені роками та власниками по всьому світу. І будь-який із цих позашляховиків ви знайдете на AutoMoto.ua.

Toyota Land Cruiser 2007 – 2020

купити Тойота Ленд Крузер з пробігом в Україні

Toyota Land Cruiser – це ікона, яка існує з 1950-х років. Попереднє покоління продавалося колосальні 13 років, і це доказ якості та надійності.

Land Cruiser має величезну кількість шанувальників у всьому світі. Віддані ентузіасти “намотують” кілометри на своїх позашляховиках і стверджують, що за умови регулярного технічного обслуговування ці автомобілі прослужать не менше 25 років. На жаль, така надійність та прохідність обходяться недешево. Перегляньте 500+ пропозицій про продаж Тойота Ленд Крузер у нашому каталозі.

Toyota RAV4 2006 – 2012

купити авто Тойота РАВ4 з пробігом

Toyota має репутацію виробника витривалих позашляховиків. RAV4, хоч і є міським кросовером, здатний впоратися з викликами бездоріжжя. Компактний позашляховик оснащений технологіями, атрибутами безпеки та економним двигуном. Для молодих сімей це достойне вкладення. Всі оголошення з Тойота РАВ4  в Україні зібрані в одному каталозі: виберіть свій кросовер швидко та зручно.

Toyota Highlander 2013 – 2019

купити Тойота Хайлендер з пробігом

Highlander – позашляховик середнього розміру. Кросовер пропонує споживачам все найнеобхідніше: комфортний внутрішній простір, технології та ефективність. Що стосується надійності, то авто може протягнути набагато більше 320 тис. км. без будь-яких значних поломок. Обслуговування машини коштує дорого, але потрібно рідко. Це одна з причин популярності та повільного здешевлення на вторинному ринку. Ознайомтеся з пропозиціями про продаж Тойота Хайлендер з пробігом, зібраними з усіх автосайтів України.

Hyundai Tucson 2006 - 2017

позашляховик Хюндай Тусон на автобазарі в Україні

Tucson користується репутацією міцного та простого в обслуговуванні авто. У середньому модель без проблем тримається 300 тис. км. або близько 15 років.

Відомий випадок, коли Тусон 2009 випуску проїхав 350 800 км без капремонту. Популярність моделі підтверджує її чисельність на українських дорогах та на автобазарі. Подивіться, які Хюндай Тусон можна купити сьогодні!

Kia Sportage 2018 - сьогодні

оголошення про продаж Кіа Спортейдж в Україні

Sportage - одна з найпопулярніших пропозицій завдяки спортивному дизайну та доступній ціні. Приємним бонусом для власників стала надійність. Вартість ремонту та обслуговування Спортейдж мінімальна в порівнянні з іншими автомобілями класу, а рейтинг надійності вищий на тлі більшості. Особливо безпроблемною вважається рестайлінгова Sportage, що випускається з 2018 року. Ми зібрали всі оголошення про продаж Кіа Спортейдж, щоб ви швидко та зручно підібрали авто!

Honda CR-V 2016 – сьогодні

продаж автомобіля Honda CR-V

CR-V – один з найкращих позашляховиків на ринку. Його надійність починається з репутації бренду. Поточне покоління (з 2016 року) особливо відзначилося задоволеністю володіння, підвищенням якості салону, матеріалів та збірки. Ось актуальні пропозиції з Хонда СРВ з усіх автосайтів країни.

Lexus GX 2010 – сьогодні

продаж позашляховика Lexus GX оголошення

Lexus з року в рік отримує високий рейтинг надійності. За останні 10 років він 9 разів виборов звання "найнадійнішого автобренду" в рейтингу американської компанії JD Power. GX став найкращим середньорозмірним преміальним позашляховиком. 

Середні витрати на ремонт авто засмутять вас, але пам'ятайте, щоб його зламати, доведеться постаратися. До того ж це клас преміум, що позначається на ціні. Проте поточне покоління існує на ринку понад 10 років. Це означає, що ви знайдете на автобазарі Лексус GX на свій бюджет. 

Mazda CX-5 2012 - 2017

Mazda CX-5 на авторинку

Mazda вважається нішевим брендом, але має репутацію виробника дійсно хороших моделей. І CX-5 – одна з них. Двигун та трансмісія здатні витримати тисячі пробігу та роки експлуатації, хоча для цього необхідне суворе дотримання графіка технічного обслуговування. Вибрати надійну Mazda СХ-5 можна на AutoMoto.ua.

Попередня стаття Типи кузовів Volkswagen: що рекомендують автолюбителі
Типи кузовів Volkswagen: що рекомендують автолюбителі
Вогнегасник в авто: все, що потрібно знати водію у 2022 році
Наступна стаття Вогнегасник в авто: все, що потрібно знати водію у 2022 році

Популярні новини