В Україні почалося "полювання" на водіїв-хамів

14 лютого 2020

В Україні продовжують боротися з водіями, які усвідомлено ігнорують спецсигнали і не пропускають оперативні транспортні засоби. На жаль, для нас ця проблема досі актуальна.
В якості профілактики в Києві стартувала кампанія з викриття злісних порушників ПДР. Особливу увагу патрульні приділяють тим водіям, які не поступаються дорогою пожежним машинам, каретам швидкої допомоги і іншим транспортним засобам спеціального призначення з увімкненими маячками та звуковими сигналами.

Акція почалася 13 лютого і триватиме 2 тижні. При необхідності поліцейські обіцяють продовжити ці заходи. Поки невідомо, чи буде проходити профілактична кампанія в інших містах України.

Всього за кілька годин після початку "полювання" патрульним столиці вдалося скласти 64 протоколи про адмінпорушення на водіїв, які не забезпечили безперешкодний проїзд автомобілів спецпризначення.

Варто відзначити, що за таке правопорушення передбачені штрафні санкції в розмірі 510 грн. Але це не найстрашніші наслідки ігнорування спецтранспорту. Не забувайте, що автомобілі з мигалками поспішають на виклик до того, хто потребує негайної допомоги і ваша байдужість може коштувати комусь життя.

Попередня стаття Інноваційна дорога, якій не страшні морози
Інноваційна дорога, якій не страшні морози
Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?
Наступна стаття Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?

Популярні новини