Volkswagen показали процес виготовлення свого електрокару

2 жовтня 2019

ID.3 можна вважати найлегендарнішою моделлю концерну Volkswagen з моменту випуску автомобіля Golf. Не дивно, що автовиробник вирішив порадувати фанатів відеороликом процесу виробництва свого повністю електричного хетчбеку. 

Станом на теперішній час інноваційні машини моделі ID.3 виробляються на заводі Volkswagen у німецькому місті Цвіккау. Всю роботу на підприємстві виконують роботи, тому автомобіль побудований за такою самою технологією, як і інші моделі виробника. 
електрокар Volkswagen ID.3 процес виробництва відео

Найважливішою частиною автомобіля ID.3 є підлога - саме там знаходиться батарея акумулятору, як видно на відео. Далі показано створення інших компонентів силової передачі, в тому числі установку електромотору на задню вісь. Також на ID.3 можна помітити барабанні гальма на задньому мосту і систему рекуперативного гальмування електрокару (компенсацію затрат енергії), хоча це і може здатися відходом вектору компанії VW, яка заявила про розвиток нових технологій на власному виробництві. 

Автомобільний концерн Volkswagen сподівається, що автомобілі ID.3 будуть продаватися у великій кількості. І в них, ймовірно, є всі необхідні ресурси  і елементи для цього. Одним із важливих факторів цього є вибір між трьома різними варіантами акумуляторів з різним запасом ходу.

Дивіться також каталоги:
Попередня стаття Оновлений Mercedes-Benz C-Class отримає безпілотні технології
Оновлений Mercedes-Benz C-Class отримає безпілотні технології
Хто осмілився створити нового конкурента Tesla Model 3
Наступна стаття Хто осмілився створити нового конкурента Tesla Model 3

Популярні новини