Висока якість автомобільних фото та відео з телефонами Galaxy S23

1 вересня 2023

З моменту виходу лінійка Galaxy S23 отримала багато оновлень, а останнє порадувало любителів фотографії – додаток розроблений для Camera Assistant. Розробник додав нову опцію масштабування. Це підвищує якість фото та відео, робить смартфони сімейства Galaxy S23 ще більш функціональними камерофонами. Результатом оновлення Camera Assistant став оптимізований 2-кратний зум у режимі фото. Які характеристики отримали камери смартфонів Galaxy S23 https://comfy.ua/smartfon/brand__samsung/ для отримання унікальних фото та відео, - у матеріалі далі.

Камери в базовій версії та Galaxy S23+

Смартфони отримали ідентичні за характеристиками модулі, які від системи топової моделі. Виробник оснастив пристрої:

  • Головним сенсором на 50 Мп. Він отримав оптичну стабілізацію зображення, фазове автофокусування Dual Pixel PDAF.
  • Надширококутним модулем на 12 Мп. Тут кут огляду 120 градусів.
  • Телеоб'єктив на 10 Мп з фазовим автофокусом. Для нього характерна стабілізація OIS та 3-кратний оптичний зум.

Гаджети дозволяють робити зйомку відео 8K зі швидкістю 24-30 кадрів за секунду, у форматі 4K зі швидкістю 30 кадрів за секунду. Пристрої отримали однакові фронтальні камери на 12 Мп із фазовим автофокусом. Робити відео за допомогою їх можна у форматі 4K.

Фотографії з головних датчиків відрізняються яскравими кольорами та гарною контрастністю, деталізацією. Їх вирізняє мінімум штучної чіткості.

Усі камери підтримують нічний режим зйомки, у тому числі автоматичний за умов поганого освітлення. Для фото характерні відмінна деталізація і точна передача кольору, грамотна обробка відблисків і джерел. Створювані фото цілком можна порівняти з флагманськими знімками.

Особливості камер в Galaxy S23 Ultra

Топова модель отримала вдосконалену систему камер, адаптовану практично до будь-яких умов освітлення, що фіксує навіть найдрібніші деталі. Тут датчик Adaptive Pixel на 200 Мп для неймовірної чіткості контенту. Використання піксельного бінгінгу (об'єднання крапок) забезпечує одночасну підтримку кількох рівнів обробки високої роздільної здатності. Для отримання знімків покращеної якості швидкий автофокус та селфі-камера Super HDR, що переходить з 30 до 60 кадрів за секунду.

З візуальним шумом справляється алгоритм обробки сигналу зображення ISP, створений з на основі ШІ. Його ефект проявляється у покращенні деталізації та кольорів.

Феноменальний контент із можливістю оптимізації

Серія Galaxy S23 забезпечує максимальні творчі здібності для користувачів. Вони реалізуються за допомогою спеціальних налаштувань. Виробник передбачив інструменти, які допоможуть зробити контент унікальним, незалежно від навичок людини.

До таких відносяться додаток Expert RAW для зйомок як на дзеркальних фотоапаратах та подальшого редагування контенту у форматах RAW та JPEG. Тепер не потрібне громіздке обладнання для отримання якісних знімків. OIS — подвійна оптична стабілізація зображення у всіх напрямках створення чіткого контенту. Покращений формат 8K для відео зі швидкістю 30 кадрів за секунду та широкий кут огляду для отримання кінематографічних знімків.

Удосконалені камери Galaxy S23 – можливість створювати ідеальний контент у будь-яких умовах. Істотну допомогу надає ІІ. Замовити смартфон для отримання феноменального контенту можна у інтернет-магазині Comfy.ua.

Попередня стаття Чи можна ставити ГБО на турбований двигун
Чи можна ставити ГБО на турбований двигун
Вплив шоломів на споживання пального та шум під час їзди на скутері | Мотозілла
Наступна стаття Вплив шоломів на споживання пального та шум під час їзди на скутері | Мотозілла

Популярні новини