Хетчбеки з найбільшими багажниками: шукаємо на Automoto.ua

26 липня 2023

Характерна риса автомобіля в кузові хетчбек - великий багажник. І саме цей параметр може стати вирішальним для багатьох покупців авто. Адже місткий вантажний відсік -  це потреба і сімейних людей, і поціновувачів активного відпочинку, і власників дачних ділянок, і тих, хто змушений возити з собою обладнання та інструмент для роботи. Саме для тих, хто шукає хетчбек з великим багажником ми вибрали 7 пропозицій з каталогу Automoto.ua, які не розчарують.

Об'єм багажника хетчбека Форд Фокус

Форд Фокус

Вантажний відсік хетчбека Ford Focus розрахований на 375 літрів. І це велика перевага популярної моделі. Саме завдяки багажнику Фокус вибирають в якості сімейного авто.

Вибрати Kia Ceed в кузові хетчбек

Кіа Сід

В хетчбек Kia Ceed вміститься до 395 літрів вантажу. Це непоганий показник, якого достатньо для комфортного повсякденного використання.

Підібрати хетчбек Hyundai i30

Хюндай i30

Стильний Hyundai i30 має багажник з об'ємом приблизно 395 літрів. В каталозі Automoto.ua можна вибрати хетчбек від Хюндай будь-якого року випуску та в різних комплектаціях.

Вибрати хетчбек Volkswagen Golf

Фольксваген Гольф

Об'єм вантажного відсіку приблизно 380-400 літрів дозволяє називати Volkswagen Golf одним з найпросторіших хетчбеків у сегменті.

Вибрати Рено Меган в кузові хетчбек

Рено Меган 

Популярність Renault Megane в кузові хетчбек в певній мірі обумовлена його практичністю. Вантажний відсік авто вміщує близько 434 літрів. Це робить його привабливим варіантом для покупців, котрі мають потребу в перевезенні речей.

Знайти авто Хонда Сівік в кузові хетчбек

Хонда Сівік

Складно сперечатись з практичністю 478-літрового багажника хетчбека Honda Civic. Він легко вмістить всі необхідні речі для поїздки.

Підібрати Шкода Октавія в кузові хетчбек

Шкода Октавія

Хетчбек Skoda Octavia має один з найбільших багажників в своєму класі, з об'ємом близько 590 літрів. Така місткість робить автомобіль ідеальним для сімейних подорожей.

Зауважте, що об'єм багажника може змінюватися в залежності від комплектації, наявності запасного колеса чи ГБО.

Попередня стаття Чому зникають автомобілі з механічною коробкою передач?
Чому зникають автомобілі з механічною коробкою передач?
Карбонізація клапанів, економність та інші особливості двигунів FSI
Наступна стаття Карбонізація клапанів, економність та інші особливості двигунів FSI

Популярні новини