Яскраві авто для яскравих особистостей: шукаємо на Automoto.ua

17 серпня 2022

Колір - важливий параметр вибору автомобіля. І якщо вам хочеться самовираження на дорозі за допомогою яскравого кузова, ми допоможемо знайти потрібний варіант! Агрегатор автомобільних оголошень Automoto.ua збирає всі оголошення з усіх автосайтів країни, тому пропонує вибір авто на будь-який смак. Ось лише кілька автомобілів в неординарних кольорах для найсміливіших:

Дивитись всі жовті авто 

В каталозі 1400+ оголошень з жовтими автомобілями. Тут безліч варіантів: від ефектного Шевроле Камаро до практичного, але яскравого хетчбека Кіа Сід та стильного Ніссан Жук.

Дивитись всі помаранчеві авто 

Покупці, котрим до вподоби помаранчевий колір, можуть вибирати з 800+ авто в різних типах кузова. Тільки подивіться на компактний Міні Купер, практичний позашляховик Кіа Спортейдж  та зручний сімейний седан Хюндай Соната.

Дивитись всі фіолетові авто 

Скажете, що фіолетовий колір не кидається в очі? Та його аж ніяк не можна назвати нудним. Подивіться каталог з 900+ оголошень з автомобілями в фіолетовому кольорі: елегантні Мазда3, суперкомпактні Пежо 107, електричні Рено Зое варті вашої уваги!

Дивитись всі зелені авто

Кількість оголошень з машинами в зеленому кузові - понад 9 000. Ось лише кілька яскравих зразків: БМВ 328, Хонда Цівік та Форд Фієста.

Ми створили окрему добірку з 12 червоних седанів. Для вибору авто в будь-якому кольорі кузова скористайтесь розширеним пошуком на Automoto.ua.

Попередня стаття Від 25 до 161 грн: рахуємо вартість зарядки популярних електромобілів
Від 25 до 161 грн: рахуємо вартість зарядки популярних електромобілів
Range Rover із пробігом: болючі проблеми короля позашляховиків
Наступна стаття Range Rover із пробігом: болючі проблеми короля позашляховиків

Популярні новини