За розмитнення "євроблях" можна отримати компенсацію

30 жовтня 2019

Багато власників автомобілів з іноземною реєстрацією почали підозрювати, що при розмитненні оціночна вартість їх ТЗ була завищена. Цікаво, що постраждалі автомобілісти можуть отримати грошову компенсацію в суді, якщо пред'являть докази. Наприклад, договір купівлі-продажу.
Окремо варто відмітити, що каталог Schwacke, за яким визначають вартість машини на митниці, не пройшов обов'язкову державну реєстрацію в Україні. Це означає, що він підлягає оскарженню.

компенсація за розмитнення євроблях Якщо ви вважаєте, що переплатили на митниці за реєстрацію свого автомобіля, то можете звернутися до суду.

У суді ви зможете компенсувати не тільки різницю в оцінці, але і митний збір, виходячи з завищеною вартістю. Наприклад, якщо ціна машини - 1 000 євро, а оцінили її в 3 000, є можливість через суд домогтися компенсації, відштовхуючись від різниці в 2 000 євро.

Для того, щоб компенсувати частину митних зборів, необхідно зібрати всі докази і подати позов. Звичайно, ніхто не може обіцяти, що суд стане на сторону водія, також багато що залежить від досвіду адвоката. Судові справи коштують чимало грошей, тому переконайтеся, чи вигідно подавати позов.

Попередня стаття Новий гоночний автомобіль від Lamborghini. ВІДЕО
Новий гоночний автомобіль від Lamborghini. ВІДЕО
ЗАЗ планує випускати автомобілі Renault
Наступна стаття ЗАЗ планує випускати автомобілі Renault

Популярні новини