Знайомтесь, електро Honda e:NS1: технологічний та комфортний

23 жовтня 2023

Де купити новий електричний кросовер Honda e:NS1

Шукаєте надійний електромобіль з запасом ходу біля 500 км? Кросовер Honda e:NS1 - відповідь на ваш запит. Сучасний, стильний, комфортний та безпечний. Надійність вшита в його ДНК, адже це продукт Honda. Що ж це за кросовер e:NS1 та де його найкраще придбати?

Переваги Honda e:NS1

e:NS1 - спільний проект японського бренду Honda та китайського виробника Dongfeng. Це новинка на ринку, адже дебютувала перед публікою лише в 2022 році. Електромобіль Honda e:NS1 - втілення технологічного сімейного кросовера для сучасної людини. Його особливості говорять самі за себе:

  • запас ходу 420 - 510 км на одному заряді батареї. Ємність акумулятора 54 - 69 кВт/год, залежно від комплектації;
  • відмінна динаміка з розгоном до “сотні” за 8 секунд та “максималкою” 150 км/год завдяки двигуну на 150 кВт. Додайте до цього чудову керованість та маневреність;
  • економія сімейного бюджету. Порахуйте, скільки ви заощадите, якщо 1 кілометр вашої поїздки обходився приблизно в 0,22 грн за умови заряджання вдома та 0,6-1,34 грн, якщо заряджати мете EV на громадських станціях;
  • практичність. Просторий салон, місткий багажник (біля 1600 л) і дорожний просвіт 170 мм роблять Honda e:NS1 універсальним кросовером. Міська рутина, сімейні подорожі та мандрівки на природу - все під силу новому електрокару;
  • технологічність. Електрокар від Honda пропонує великий 15,6-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи та сучасних асистентів водія: систему утримання в смузі руху, адаптивний круїз-контроль, розпізнавання дорожніх знаків, камеру заднього виду, тощо.

Традиційна надійність Хонда дає впевненість в якості кросовера.

Вибрати комплектацію електричного Honda e:NS1

Де купити Honda e:NS1?

Придбати кросовер Honda e:NS1 в потрібній комплектацій без зайвих клопотів пропонує компанія L.Riker™. Це не просто салон, де можна купити електромобіль. Команда фанатів електричного транспорту допоможе вибрати електрокар та подбає про всі деталі, від організації доставки до комплектування адаптерами зарядки та сезонними шинами. Є кілька вагомих причин прийти в L.Riker™ за EV:

  1. Відповідальність, зазначена в договорі. Ваш e:NS1 приїде вчасно або ви отримаєте пеню за затримку.
  2. Комплектація необхідними адаптерами для зарядок. Разом з електромобілем ви отримуєте зарядний пристрій для заряджання вдома та адаптер для підключення до громадської зарядної станції.
  3. Сервісне обслуговування та безпроблемне замовлення запчастин. Клієнти компанії можуть обслуговувати EV на партнерському СТО та замовляти запчастини по собівартості. 

Та це ще не все. Покупці електромобілів можуть безкоштовно користуватись зарядною станцією компанії та отримують знижку на зарядку в мережі зарядних станції ReCharge. 

L.Riker™ зробить ваш досвід купування та володіння EV комфортним!

Попередня стаття Шукаєте економне авто? Зібрали поради та список моделей
Шукаєте економне авто? Зібрали поради та список моделей
Інтер'єр Volvo V60 Cross Country
Наступна стаття Інтер'єр Volvo V60 Cross Country

Популярні новини