10 найпопулярніших нових авто в Україні

25 березня 2020

У минулому році українці придбали і поставили на облік майже 88 500 нових машин, що на 8% перевищує показники за 2018 рік. У 2019 особливою популярністю в Україні користувалися автомобілі Renault, а найпопулярнішою моделлю стала KIA Sportage. Ми розповімо, транспортні засоби яких брендів привертають увагу українських автомобілістів в цьому році.

1. KIA Sportage

Нові KIA Sportage обладнані 2.4-літровим чотирициліндровим мотором потужністю 181 кінських сил. У стандартну комплектацію входять функції Apple CarPlay, Android Auto і 8.0-дюймовий сенсорний екран. Також стали доступні такі системи безпеки, як моніторинг стану водія, попередження про можливе зіткнення і виявлення пішоходів.

KIA Sportage популярні нові авто в Україні фото

2. Renault Duster

Дивіться також каталоги:

Цей кросовер один з найдоступніших на ринку. Renault Duster можна обладнати одним з моторів на вибір: 106-сильним 1,5-літровим бензиновим або дизельних потужністю 85 або 110 "коней". Ви також можете підібрати коробку передач: 5-/6-ступінчасту механіку або варіатор.

Renault Duster популярні нові авто в Україні фото

3. Renault Logan

Renault Logan - це передньопривідний п'ятимісний хетчбек, який ідеально підходить для поїздок по місту. Нові моделі мають стильний дизайн, сучасне технічне оснащення і розширену гаму бензинових і дизельних моторів.

Renault Logan популярні авто в Україні фото

4. Toyota RAV-4

Нова Toyota RAV4 обладнана 2,5-літровим 176-сильним бензиновим мотором і 2 електродвигунами. Сумарна віддача цієї силової установки становить 306 кінських сил, що дозволяє розігнати це авто до 100 км на годину всього за 6 секунд.

Toyota RAV-4 популярні авто в Україні фото

5. Renault Sandero

Renault Sandero - це міський хетчбек, обладнаний літровим трициліндровим мотором потужністю 75 "коней". У лінійці також доступні 100-сильна турбована версія і 1,5-літровий турбодизель.

Renault Sandero популярні авто в Україні фото

6. Skoda Octavia

Нова Skoda Octavia зберегла платформу MQB і незмінну колісну базу. Можна вибрати між 1,0-літровим, 1,5-літровим і 2,0-літровим бензиновими турбомоторами і 2,0-літровими турбодизелями різної потужності.

Skoda Octavia популярні нові авто в Україні фото

7. Toyota Land Cruiser Prado

Toyota Land Cruiser Prado має репутацію надійного повнопривідного позашляховика. Нова модель оснащена сучасною системою безпеки Toyota Safety Sense. Автомобіль в стандартній комплектації приводиться в рух 2,7-літровим 163-сильним мотором і 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Toyota Land Cruiser Prado популярні нові авто в Україні фото

8. Hyundai Tucson

Hyundai Tucson - це представник сегменту компактних позашляховиків. Цей автомобіль має потужні двигуни, відмінну керованість і просторий салон, що забезпечує комфортну їзду.

Hyundai Tucson популярні автомобілі в Україні фото

9. Nissan Qashqai

Nissan Qashqai - компактний позашляховик, який поєднує в собі стильний дизайн, зручний салон і сучасне технічне оснащення. Ця модель, напевно, є найкращим сімейним автомобілем. Потужності двигунів Nissan Qashqai досить для експлуатації в будь-яких умовах.

Nissan Qashqai популярні авто в Україні фото

10. Toyota Camry

Toyota Camry не потребує представлення. Нова модель обладнана повнопривідною трансмісією Dynamic Torque Control AWD. Під капотом у сучасних Camry знаходиться 2,5-літровий двигун із віддачею 205 кінських сил.

Toyota Camry найпопулярніші автомобілі в Україні фото

Попередня стаття Коли ДТП неминуче: як полегшити удар?
Коли ДТП неминуче: як полегшити удар?
Незважаючи на карантин: в якому режимі працюють СТО та автосалони?
Наступна стаття Незважаючи на карантин: в якому режимі працюють СТО та автосалони?

Популярні новини