5 корисних штук з Аліекспрес для прибирання в авто

9 вересня 2021

Якщо ви думаєте, що засоби для догляду за автомобілем обмежуються поліролем для пластику, ганчіркою з мікрофібри та пилососом, приготуйтеся дивуватися. Ось 5 крутих і недорогих пристосувань, які допоможуть навести красу та чистоту в салоні!

1. Гель для відновлення шкіряного салону

Як відновити шкіряний салон автомобіля

Якщо ви володієте машиною, яка побачила багато і це безсовісно видає обшивка сидінь, для вас гарні новини. Гель за 40 грн здатний повернути штучній або натуральній шкірі первозданний вигляд. Нанесіть засіб на пошкоджену поверхню та залиште до висихання.  

2. Прозорий клей для ремонту сидінь

Як відремонтувати обшивку сидінь автомобіля

Якщо шкіряна оббивка порвалася "по живому", на допомогу прийде спеціальний прозорий клей. Засіб коштує близько 60 грн і надійно склеює пошкодження. 

У критичних ситуаціях, щоб не перетягувати ціле крісло, можна використовувати самоклеючу латку. Матеріал продається відрізом 20Х30 см, з якого ви самі вирізаєте деталі потрібного розміру. Головне, підібрати колір.

3. Засіб для чищення текстилю 

Чим почистити крісла в автомобілі

Для тих, у кого салон обшитий тканиною, китайці теж придумали рішення. Піноутворюючий спрей очищає текстиль від "вікових" плям, слідів напоїв та їжі, косметики, чорнила й інших забруднень. Заодно засіб підійде для торпедо та дверних панелей. Продається спрей в флаконах різного об'єму, від чого й залежить його ціна. 

4. Щітка для дефлектора кондиціонера 

Щітка для видалення забруднень на приладовій панелі

Решітки повітропроводів кондиціонера - одні з найважкодоступніших місць під час прибирання в салоні. Але генії з Піднебесної знайшли рішення і для цієї проблеми. Багатофункціональна щітка видалить пил з усіх вузьких і незручних ділянок салону. 

5. Лизун-слайм для прибирання приладової панелі

Гель для чищення пластикових поверхонь в салоні авто

Густий гель приклеює до себе дрібне сміття, крихти, ворсинки. Засіб упаковано в баночку, представлено декількома кольорами. Гель для прибирання схожий на іграшку лизун (слайм) або лизун-антистрес. Так що є шанс отримати 2 в 1: чистоту в машині та спокійні нерви. 

Попередня стаття Mercedes-Benz EQG: розсекречено електричний "Гелік"
Mercedes-Benz EQG: розсекречено електричний "Гелік"
Не будь як всі, або 3 причини не купувати кросовер
Наступна стаття Не будь як всі, або 3 причини не купувати кросовер

Популярні новини