Mercedes-Benz EQG: розсекречено електричний "Гелік"

8 вересня 2021

Напередодні Міжнародного автосалону IAA 2021 в Мюнхені Mercedes оприлюднив нові подробиці щодо своєї повністю електричної концепції EQG, заснованої на G-Wagon.

Купити Mercedes-Benz на автобазарі АвтоМото

Незважаючи на електрифікацію, EQG зберіг впізнавані риси дизайну G-Class. Дизайнери залишили культову круглу форму оптики, а радіаторну решітку, яка більше не потрібна, замінили акцентним елементом зі світлодіодним освітленням. Замість запаски на задні двері встановили бокс з дротом зарядки. 

Купити позашляховик G-Class в Україні

Автомобіль продовжить традицію надійності та прохідності G-Class. Міцна конструкція на рамі та коробка з низьким діапазоном перемикання передач надають електричному "Геліку" впевненості на бездоріжжі. Точно на такому ж шасі будуються актуальні бензинові версії G-Class.

Дивіться також каталоги:

Купить Мерседес Гелендваген на автобазаре

На кожному з чотирьох коліс встановлений електродвигун. Таке рішення допомагає позашляховику долати будь-яку місцевість і зберігати при цьому оптимальне зчеплення з дорогою.

Купити Мерседес G-класу на авторинку

Mercedes заявляє, що EQG залишиться вірним своєму корінню з точки зору характеру та досвіду водіння. За більш ніж 40-річну історію моделей G-Class завжди використовував найсучасніші технології приводу - від передкамерного безнаддувного дизельного двигуна в 80-тих до 4,0-літрового V8 AMG в топовому G63. Електрифікація легендарної моделі була логічним кроком.

Купити електромобіль Mercedes-Benz

Інформації про технічні параметри та дату офіційного виходу EQG в серію поки немає. У будь-якому випадку, випуск та надходження в продаж фантастичної новинки займе час. Поки можна вибрати реальну модель G-Class в каталозі AutoMoto.ua 

Попередня стаття Що таке проекційний дисплей HUD і як він працює?
Що таке проекційний дисплей HUD і як він працює?
5 корисних штук  з Аліекспрес для прибирання в авто
Наступна стаття 5 корисних штук з Аліекспрес для прибирання в авто

Популярні новини