Дешевше $ 6 000: ТОП-6 авто з пробігом

19 листопада 2020

Потрібен автомобіль, а бюджет обмежений $6 000? Ми підібрали 6 популярних моделей, які коштують менше $6 000. Всі авто з пробігом 150 000 - 220 000 км, але не старше 2005 року. 

Ford Focus 

Хетчбек Ford Focus з пробігом

Ford Focus 2005 року випуску і вище оснащується бензиновими і дизельними двигунами об'ємом від 1,4 л і 2,0 л. Є авто, на які попередні власники встановили ГБО. Потужність Фокус від 90 к.с до 100 к.с. 

Коробка передач у всіх Форд Фокус такого віку - механічна. На ринку є Focus в з пробігом в кузові п'ятидверного хетчбека, універсала і седана. 

Skoda Fabia

Хетчбек Skoda Fabia з пробігом

Skoda Fabia з пробігом найчастіше на ринку представлена в кузові хетчбек. Але можна знайти універсал або седан. 

Під капотом у Фабіа двигун об'ємом 1,2 л, 1,4 або 1,6 л, який видає 80-105 к.с. Силові установки поєднуються як з механікою, так і з автоматом. 

Chevrolet Aveo

Седан Chevrolet Aveo з пробігом

Chevrolet Aveo - компактний седан або п'ятидверний хетчбек. Автомобіль приводиться в рух 1,2 або 1,4-літровим бензиновим двигуном в парі з МКПП. У Chevrolet Aveo від 80 до 100 "конячок". 

Hyundai Sonata 

Седан Hyundai Sonata з пробігом

Hyundai Sonata - корейський седан, популярний в Україні дуже давно. Під капотом у авто бензиновий двигун на 2,0 або 2,4 літра, часто зустрічається встановлена економним власником ГБО. Є Hyundai Sonata з механічною або автоматичною трансмісією. 

Kia Rio 

Седан Kia Rio з пробігом

Kia Rio - модель в кузові хетчбек або седан. На ринку є б/у авто з бензиновими 1,4-літровими двигунами і механічними коробками передач. При бажанні можна знайти Kia Rio з автоматом і дизельним мотором. Потужність Кіа Ріо 95-110 к.с.

Renault Megane

Хетчбек Renault Megane з пробігом

Renault Megane - це місткі універсали або практичні п'ятидверні хетчбеки. Автомобілі оснащені бензиновими або дизельними двигунами, часто є варіанти газ+бензин. Об'єм силових установок від 1,4 до 2,0 літра, потужність - 100-120 к.с.

Щоб не помилитися при покупці авто з пробігом, скористайтеся порадами з нашої статті

Попередня стаття Якщо заправився поганим паливом - як вчинити?
Якщо заправився поганим паливом - як вчинити?
Як вибрати автомобіль для студента
Наступна стаття Як вибрати автомобіль для студента

Популярні новини