Як купити б/у автомобіль в кредит?

12 лютого 2021

Українські автомобілісти більшою мірою вважають за краще купувати новенькі автомобілі, але нам вдалося відшукати і іншу інформацію. За останній час жителі України все частіше стали придивлятися до вживаних авто. Як їм вдається купувати хороший, якісний і недорогий транспортний засіб, ви дізнаєтеся в цій статті. Ми поділимося з вами кількома простими, але дуже ефективними способами, які допоможуть вам вибрати якісний автомобіль за доступною ціною.

Ми проаналізували статистику за 2020 рік і з'ясували наступне: на території України дуже популярні аватомобілі європейських автовиробників, серед них німецькі марки автомобілів (понад 40 відсотків), Французькі - близько 17 відсотків, Японські - близько 14. Але при виборі машини варто враховувати не тільки рік, а й країну виробництва.

Надійні джерела.

Серед наших співвітчизників можна зустріти величезну кількість тих, хто віддає перевагу купівлі автомобілів як ми звикли чути «з рук в руки», тобто у фізичних осіб за готівку. Пов'язано це з тим, що приватні особи віддають свої вживані машини за дуже скромними цінами. Однак підвищується ризик придбати автомобіль, деталі якого доведеться замінювати незабаром. Одним з недоліків покупки автомобіля у приватної особи є відсутність можливості перевірити історію її технічного обслуговування, відповідно і достовірність показника одометра, що свідчить про те, що ми не можемо бути впевнені в правдивості пробігу автомобіля. Також сьогодні на ринку вживаних автомобілів все частіше можна зустріти автомобілі привезені з США, ми всі знаємо, що дані автомобілі були пошкоджені, а в деяких випадках «тотально» пошкоджені. Звичайно що до моменту продажу таких автомобілів вони вже відновлені і виглядають привабливо. Однак ми повинні розуміти, що дані автомобілі це не варіант надійного автомобіля, в якому можна бути впевненим завтра.

Як же вирішити цю проблему і не попастися на хитрощі продавців? Все досить просто 1. пройти невеликий тест-драйв перед покупкою; 2. відвідати перевірені автомайстерні, в яких ви впевнені, і які можуть дати повноцінну оцінку якості.

Є і третій варіант, який надійніший - купувати підтриманий автомобіль у Amigocar. Перевага авто, які продає AmigoCar, в тому, що вони перевірені і ще багато часу прослужать новому автовласнику, при цьому не відвідуючи СТО. Основною причиною цього є концепція, яку використовує компанія - переважна більшість автомобілів, які продає компанія Amigocar обслуговувалися виключно в офіційних сервісах технічного обслуговування. Це дозволяє переглянути історію експлуатації даного авто а також і переконатися в чесності пробігу.

Отже, надійний автомобіль ми підібрали, але залишилася одна маленька проблема - ціна хоч і така ж як і у приватної особи, але грошей не вистачає. Нижче ви дізнаєтеся, як вирішити це питання.

Купівля автомобіля не тільки за готівковий розрахунок.

Чомусь всі звикли розраховуватись величезною сумою грошей відразу, причому, за готівку. Але це ж вже минуле століття. Сьогодні не потрібно збирати паперові купюри, відкладати їх довгий ящик і потім купувати свою довгоочікувану мрію. Компанія Amigocar надає можливість придбати вживані автомобілі в кредит всім бажаючим. Плюси даного способу полягають в тому, що купуючи старий автомобіль за готівку, ви обмежуєте себе в тією сумою коштів, якою володієте сьогодні. Зважившись на автокредит, у вас з'являється можливість вибрати для себе автомобіль з більш дорогого або вишуканого сегмента, а кошти, які ви накопичили, можна використовувати для початкового внеску для отримання такого кредиту.

Де купити вживане авто в кредит?

Досить дивне запитання, на яке є досить проста відповідь. Головне, щоб було бажання. Авто кредити останнім часом вийшли на абсолютно новий рівень, сьогодні перед вами постає широкий вибір кредитних пропозицій, де навіть досвідченому кредитному фіхівцю не завжди просто розібратися: банк дасть вам дійсно недорогий кредит з прийнятними для вас умовами його сплати, але з додатковою страховкою і нав'язуванням продуктів, які в реальному житті вам не потрібні. Компанія Амігокар виконує роль представника ваших інтересів перед банками, які були обрані компанією, щоб ви не зіткнулися з проблемами «драконівських» умов кредитування.

Як купувати Б/У автомобіль через Amigocar?

Компанія Amigocar займається авто кредитами вже більше десяти років, тому є досвідченими партнерами для більшості автосалонів бу авто по всій Україні. Зробити своє перше замовлення можна прямо на сайті компанії. 

Зайшовши за посиланням https://amigocar.com.ua/ua зробіть вибір свого майбутнього автомобіля, заповніть невелику анкету, і з вами зв'яжеться фахівець, який вже більш детально уточнить всі аспекти, що надаються. Також вони дадуть відповідь на всі ваші запитання по кредитуванню, процентній ставці і так далі. Є ймовірність, що новенький автомобіль вже буде чекати вас через пару днів. Все просто і швидко!

Якщо не можете визначитися з вибором, тоді вам обов'язково варто зателефонувати менеджерам компанії. Досвідчені фахівці грамотно вас проконсультують, вислухають і дадуть відповідь на всі питання. Багаторічний досвід допомагає їм якісно вибудовувати довірчий зв'язок з клієнтами, які в кінцевому підсумку залишаються задоволені своїм вибором.

Одним з головних переваг Amigocar полягає в точності та доступності. Кожен клієнт може перейти на сайт, ознайомитися з каталогом товаром, вибрати автомобіль і відразу ж здійснити розрахунок щомісячного платежу без прихованих комісій.

Якщо у вас залишилися питання з приводу кредитування авто, плюси і мінуси, а також такі додаткові послуги вони можуть надати, тоді залишайте свою заявку на сайті компанії, і протягом декількох хвилин з вами зв'яжеться представник Amigocar, який буде готовий вислухати вас з усіх питань.

Попередня стаття 5 кращих мотоциклів для початківців
5 кращих мотоциклів для початківців
8 спортивних авто, які потрібно повернути у виробництво
Наступна стаття 8 спортивних авто, які потрібно повернути у виробництво

Популярні новини