Як працюють СТО під час карантину?

3 квітня 2020

В Україні продовжили карантин, щоб уникнути поширення смертельної коронавірусної інфекції. Це, безумовно, позначилося на повсякденному житті всіх громадян. Однак багато автомобілістів не можуть довго не виходити з дому. Багатьох водіїв, в зв'язку зі специфікою їх професії, цікавить питання, чи можна буде обслуговувати свій транспортний засіб під час карантинних заходів. Адже жоден автомобіль не застрахований від раптових поломок! У нас є відповідь на це питання.

Звичайно, з першого погляду може здатися, що життя в містах завмерло. Це не так, адже аптеки, магазини продовольчих продуктів, а також АЗС і СТО продовжують працювати. Погодьтеся, заправки і станції техобслуговування просто необхідні автомобілістам у нинішніх умовах. Зараз саме на особистий автотранспорт лягає все навантаження з перевезення пасажирів.

Автосалони і дилерські центри створили всі умови для безпечної покупки машини онлайн, а офіційні станції техобслуговування працюють майже без змін. Так, плановий техогляд і ремонт ніхто не відміняв. Звичайно, в роботі кожної СТО під час карантину є свої нюанси. Наприклад, деякі дилери скоротили робочий день, хтось зменшив кількість співробітників. Але практично всі намагаються розподілити записи на сервіс таким чином, щоб у приміщенні одночасно перебувало якомога менше клієнтів.

Самі співробітники СТО відзначають, що відвідувачів стало в рази менше - в основному приїжджають тільки постійні клієнти. Варто зазначити, що на всіх станціях технічного обслуговування дотримуються рекомендацій МОЗ: всі працівники одягають маски і рукавички, а також просять дотримуватися дистанції в 1-1,5 м. Крім того, по периметру СТО знаходяться антисептики, якими можна і потрібно користуватися у випадку потреби.

Врахуйте, що ситуація змінюється мало не кожну годину, тому таке рішення може бути переглянуто. Ми моніторимо ситуацію і обов'язково повідомимо вам про всі зміни.

 

Теги:
СТО
Попередня стаття Визначаємо несправності по зносу шин
Визначаємо несправності по зносу шин
Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати
Наступна стаття Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати

Популярні новини