Яким автомобілям віддають перевагу агресивні водії?

12 лютого 2020

Фінські вчені з Гельсінського університету провели дослідження, згідно з яким власники деяких автомобілів відрізняються агресивною манерою водіння.

Отже, якщо вірити фінським фахівцям, багато власників машин марок Audi і BMW поводяться на дорозі більш небезпечно, ніж автомобілісти, які віддають перевагу іншим транспортним засобам. На жаль, у своєму дослідженні вчені не уточнювали, чим викликана така поведінка.

Не секрет, що власники автомобілів класу люкс частіше порушують правила дорожнього руху, ніж водії бюджетних машин. За даними Фінляндії, в 2018 році найчастіше автомобілі марок Mercedes-Benz, Audi і BMW перевищували швидкісний режим.

Також фінські вчені розповіли, що автомобілі таких брендів, як Mercedes-Benz, Audi і BMW воліють купувати жорсткі, егоцентричні, безкомпромісні і вперті люди. Це люди, які не вміють проявляти співчуття і прислухатися до думки оточуючих.
Звичайно, це не дивно, що автомобілісти саме з такими рисами характеру порушують правила дорожнього руху. Забули сказати! Жінок в цій категорії водіїв немає, тому все вищесказане стосується виключно чоловіків.

Одночасно з цим саме сумлінні, порядні і успішні люди полюбляють розкішні транспортні засоби за їх якість і надійність. Керуючи автомобілем такого класу, вони показують оточуючим своє внутрішнє "Я". У цій категорії автомобілістів чоловіків і жінок приблизно порівну.

Попередня стаття ВР запропонувала скасувати штрафи за перевезення дітей без автокрісел у таксі
ВР запропонувала скасувати штрафи за перевезення дітей без автокрісел у таксі
Що робити, якщо в Україні повернуть обов'язковий техогляд?
Наступна стаття Що робити, якщо в Україні повернуть обов'язковий техогляд?

Популярні новини