Кращі машини для водіїв-початківців

4 лютого 2020

Який автомобіль обрати водієві-початківцю? У кожного своя відповідь на це питання. Однак більшість автомобілістів сходяться на думці, що перший автомобіль має бути недорогим, безпечним і легким в обслуговуванні. Ми склали рейтинг із 4 автомобілів, які найкраще підійдуть для поки ще недосвідчених водіїв.

На першому місці виявився Volkswagen Polo. Це комфортне авто з хорошою керованістю і очікувано високою якістю збірки. У цього седана також досить економна витрата палива - всього 6-7 літрів на 100 км. Так як цей автомобіль досить популярний на ринку, пошук окремих запчастин для ремонту не займе багато часу, і коштують вони недорого. На automoto.ua 1172 оголошення про продаж б / у моделей в діапазоні від 5 000 доларів до 7 500 доларів.

Volkswagen Polo

Ще один варіант - седан Kia Rio. Цей автомобіль має стильний дизайн кузова і зручний салон. Двигун цього авто перевірений часом і вимогливими водіями. Kia Rio рекомендують в якості першого автомобіля через досить невисоку вартість в обслуговуванні щодо інших іномарок. Купити б/у Kia Rio можна від 5 000 доларів.

Kia RioНа третьому місці рейтингу опинився Renault Logan. Середня ціна на вторинному ринку за авто 2016 року з пробігом до 100 тисяч км становить приблизно 8 000 доларів. Цей седан відмінно адаптований до наших дорожніх умов, адже має надійну підвіску, великий моторесурс, високий кліренс і величезний багажник. Ще один плюс Renault Logan - це невисока вартість обслуговування і доступність запчастин на ринку.

Дивіться також каталоги:

Renault LoganЗамикає наш рейтинг хетчбек Toyota Yaris. Цей автомобіль безпечний і комфортний незважаючи на компактні розміри. Як і всі машини зі списку, це авто має невелику витрату палива, а також відрізняється хорошою керованістю, за що і користується популярністю серед водіїв. Купити Toyota Yaris можна в межах 8 000 доларів.Toyota Yaris

Попередня стаття Фахівці Bosch повідомляють, що обсяги автопрому стрімко знижуються
Фахівці Bosch повідомляють, що обсяги автопрому стрімко знижуються
Німець показав, чому не варто довіряти цифровим технологіям
Наступна стаття Німець показав, чому не варто довіряти цифровим технологіям

Популярні новини