Новий MAN TGX - сенсація двадцятиріччя

10 лютого 2020

10 лютого відбудеться прем'єра від MAN TGX - нового магістрального сідлового тягача. Виробники тримають в секреті, як буде виглядати наступне покоління. Але в інтернеті з'явилося відео про приготування закамуфльованих вантажних автомобілів до перевезення в Більбао (Іспанія).

4 лютого тягачі золотистого кольору з напівпричепами із зображенням лева відправили з Мюнхена в Зебрюгге (Бельгія). Цей відрізок шляху становить 900 км. І з цього міжнародного порту вони вже відправляться в Більбао (ще плюс 1500 км).

Щоб показати світові нове покоління MAN TGX, розробникам потрібно було витратити 6 років. За кермом одного з автомобілів посадили інженера компанії, Мартіна Талмейера. Після того, як йому передали ключі, він сказав, що відчуває безмежно прекрасні почуття.

 Тягачі MAN TGX з оновленим дизайном кабіни

Новий магістральний тягач MAN Truck&Bus повинен стати сенсацією цього року в сегменті вантажних машин. Його вихід був приурочений до двадцятиріччя серії Trucknology Generation. Тільки зараз на протязі всього цього часу вантажівка отримав оновлений дизайн кабіни.

 
Попередня стаття Apple перетворить iPhone в універсальний ключ для авто
Apple перетворить iPhone в універсальний ключ для авто
Раму залишили? Оновили Mitsubishi Pajero Sport 2020!
Наступна стаття Раму залишили? Оновили Mitsubishi Pajero Sport 2020!

Популярні новини