Гарні новини для фанатів Jeep: нові версії великого Wrangler

25 липня 2019

Вже другий рік модель Wrangler пропонується в комплектації зі звичайною і гібридною версією як 3,6-літрового V-6, так і 2-літрового чотирьохциліндрового турбодвигуна.

Новий Jeep Wrangler JL 2020 року випуску реконструює свою трансмісію. Раніше цей автомобіль був доступний зі звичайним 3,6-літровим V-6 чи з 2,0-літровим чотирьохциліндровим турбодвигуном з “м’якою” гібридною установкою під назвою  eTorque. Тепер компанія пропонує обидві версії цих моторів.

Гібридні силові агрегати eTorque тепер зустрічаються тільки в чотирьохдверній версії Wrangler в комплектації Sahara, причому двигун eTorque V-6 збільшує вартість автомобіля на  додаткові 1000 доларів, а чотирьохцильндровий мотор - на 2000 доларів, якщо порівнювати зі стандартною установкою Sahara і звичайним V-6 з шестиступінчастою механічною коробкою. 

Інші комплектації доступні з тим самим гібридним 3,6-літровим V-6 в стандартній комплектації и гібридним 2,0-літровим турбодвигуном в якості опції. Обидва надають можливість запуску і зупинки двигуна. В стандартній комплектації мотор V-6 поставляється з шестиступінчастою механічною коробкою передач і пропонує на вибір восьмиступінчасту автоматичну трансмісію, а чотирьохциліндровий двигун - поставляється лише з автоматичною трансмісією. Оцінки EPA (Агентства з охорони навколишнього середовища США) для цих двигунів поки що недоступні.  Оновлений Wrangler з 3,0-літровим турбодизелем V-6

Очікується також нова варіація під назвою Black & Tan, яка включає в себе пакет можливостей і, як ви вже здогадалися, оздоблення в чорному та коричневому кольорах. Він буде доступний як в двохдверному, так і в чотирьохдверному варіантах моделей: вартість першої від 34 685 доларів, а другої - від 38 185 доларів. Ціни на решту моделей лінійки трохи вищі, а всі комплектації збільшаться в ціні на 250 доларів. Суть всіх змін полягає в розширенні опцій на нижчих комплектаціях. 

Ми припускаємо, що 3,0-літровий турбодизельний V-6, обіцяний для оновленого Wrangler, готується до нового модельного року, хоча подробиць про цю трансміссію пока немає. Слідкуйте за новинами про Wrangler 2020 року, який, скоріш за все, почне продаватись вже з осені. 

Яку версію Wrangler ви обрали б: зі звичайним двигуном, чи гібридним?

Jeep Wrangler 2020 комплектації

 

Теги:
Jeep Wrangler
Попередня стаття Майже 100 000 моделей Jeep були відкликані через несправності коробки передач
Майже 100 000 моделей Jeep були відкликані через несправності коробки передач
"Місія здійсненна" - німці відкрили першу робопарковку у світі
Наступна стаття "Місія здійсненна" - німці відкрили першу робопарковку у світі

Популярні новини