Виробництво Chevrolet Camaro сьомого покоління залишається в силі

22 липня 2019

Незважаючи на нещодавні чутки про те, що виробництво Chevrolet Camaro наступного покоління буде скасовано, модель буде жити і переродиться в сьомому поколінні. Але доведеться почекати кілька років.

Гарна новина полягає в тому, що існуюча версія потужного купе найближчим часом нікуди не зникне. Очікується, що виробництво триватиме до 2023 року. Camaro шостого покоління працює на платформі GM Alpha, тій самій, що і Cadillac ATS і CTS. Але обидва автомобіля скоро будуть замінені на седани нового покоління CT4 і CT5. Вони будуть створені на платформі A2XX, яка, в свою чергу, є еволюцією платформи Alpha. Camaro не переїде на платформу A2XX, що спочатку і спричинило чутки про припинення виробництва автомобіля.

Останнім часом Camaro втратив популярність серед шанувальників моделі. Зовнішні зміни не знайшли належного відгуку у шанувальників класичного Camaro. А відсутність бюджетної моделі V8, відштовхнуло покупців з невеликим бюджетом.

Скорочення продажів і зміна бізнес-стратегії, можливо, змусили General Motors переглянути свої плани щодо нового Camaro. Мало того, що модель вже давно пасе задніх у гонці продажів Mustang і навіть Challenger, вона трохи не вписується в стратегію американського автогіганта, спрямованої на виробництво вантажівок, кросоверів, позашляховиків і гібридів/електрокарів в Сполучених Штатах.

Якщо випуск сьомого покоління Camaro зрештою отримає зелене світло, йому загрожує серйозна конкуренція з такими легендами автоіндустрії, як Ford Mustang наступного покоління, поява якого очікується в 2021 році, а також Dodge Challenger, нове покоління якого побачить світло десь після 2022 року.

 
Попередня стаття Чому японці орендують автомобілі, але не їздять на них
Чому японці орендують автомобілі, але не їздять на них
Новий спецпроект Apple: безпілотні автомобілі на основі штучного інтелекту
Наступна стаття Новий спецпроект Apple: безпілотні автомобілі на основі штучного інтелекту

Популярні новини