Нова зміна поколінь Фольксваген Туран

25 лютого 2015

Мабуть, Фольксваген вирішив одним махом оновити всю лінійку своїх сімейних моделей. Інакше неможливо пояснити те, що до майбутнього автошоу в Женеві німці вирішили розсекретити відразу три самі місткі новинки легкового модельного ряду компанії: рестайлінговий мінівен Sharan, оновлений (але усередині позиціонується творцями як абсолютно новий) «каблук» Кадді і компактний Туран другої генерації.

І на цей раз VAG-вівці не лукавлять. Вони, дійсно, зважилися змінити покоління двухобємного, що випускався без радикальних змін без малого 12 років! Звичайно, за такий довгий термін Touran встигли цілих два рази «освіжити», але для гідної конкуренції на ринку нині цього недостатньо.


Головне рішення «Як змінити покоління моделі, не вдаючись до великих витрат», втім, шукали не довго. Як і слід було очікувати, в основу нового Touran лягла нині всюдисуща платформа MQB, яка дозволяє «другому» «компактвену» не тільки заощадити на фінансових вливаннях в проект, але й отримати всі атрибути сучасного Volkswagen.


Зокрема, екстер'єр, явно натякає на естетичне спорідненість новинки з еталонним трёхобємного Passat. Тут вам і хижі незграбні світлодіодні фари, і широка «смуга» акуратною решітки радіатора, і солідність переднього бампера, і в міру лаконічні противотуманки. Навіть спочатку овочевий силует не найбільшого динамічного двухобємного першого покоління потрапив під вплив корпоративного пассатовского стилю, поступившись місцем приземкуватої профілем з м'язистими арками, рельєфними лініями боковин і стрімким боковим склінням. Що вже говорити про корму, що отримала від дизайнерів характерні горизонтальні стоп-сигнали і знайому по Caddy багажну дверку з ярковираженною трапецієподібної виштамповкою.

 

Дивіться також каталоги:

Екстер'єр Фолькваген Туран 2015


Не подобається подібність одноликих? Ну що ж, змиріться. Сучасні Volkswagen нині такі. Як зовні, так і всередині, де противник дизайнерського генія VAG, напевно, розчарується з асиметричною торпедою з величезною і дуже банальною «плазмою» навігації і горизонтальними дефлекторами. Прихильник ж, швидше за все, впаде в екстаз при вигляді елегантного рульового колеса, глибоких «колодязів» приладів і списку встановлюваного на новий Touran обладнання. У нього входить адаптивний круїз-контроль з системою екстреного гальмування, трьохзонний клімат-контроль і електропривод багажника, а також додатковий, третій, ряд сидінь.

 

Інтер'єр Фольксваген Туран 2015


Заповнювати підкапотний простір німці будуть теж за останнім словом фольксвагеновскою технікою. У перелік доступних агрегатів увійдуть два бензинових (1,2 - 110 к.с. і 1,4 - 150 к.с.) і три дизельних (1,6 - 110 к.с., 2,0 - 150 л.с . і 2,0 - 190 к.с.) мотора. Працювати вони буду в парі або з «механікою», або з одвічним VAG-овским «роботом» DSG.



Офіційна прем'єра «другого» Volkswagen Touran відбудеться на Женевському автосалоні. Випуск же замовлень на нове авто почнеться вже цього літа.

Попередня стаття Новий і гармонійний Хюндай Туксон
Новий і гармонійний Хюндай Туксон
Британці розсекретили рестайлінговий кросовер Рендж Ровер Евок
Наступна стаття Британці розсекретили рестайлінговий кросовер Рендж Ровер Евок

Популярні новини