Оновлений Кіа Ріо їде до нас

18 березня 2015

Поряд з торішньою новинкою від Хюндай бренд Кіа вирішив, нарешті, представити свою версію оновленого бестселера Rio-Solaris для європейського споживача. Дуже вчасно, якщо враховувати, які зараз важкі часи переживає авторинок України, і дуже не вчасно, якщо враховувати, що офіційні продажі рестайлінгових седанів і хетчбеків корейців розпочнуться першого квітня.

Втім, не будемо вдаватися до забобонів і збігів, адже крім незвичайної дати офіційного дебюту, «освіжений» бюджетник зможе зацікавити майбутнього покупця і новою зовнішністю, яка відповідає сучасному корпоративному стилю бренду. Так, передок новинки відтепер прикрашає нова ламана розкоса оптика з переробленою графікою і солідна «тигрова» решітка радіатора, візерунком сітки перетинаючись  з останнім кроссовером Sorento. Крім того, серйозного перегляду зазнали бампера автомобіля, які отримали двосекційні противотуманки, а також горизонтальні стоп-сигнали, що пожертвували високим розташуванням ліхтарів заднього ходу на користь більшої схожості зі стоп-сигналами старшої моделі Ceed.

 

Кіа Ріо 2015 вид спереду

 

Дивіться також каталоги:

Не менш відрадно відзначити, що інтер'єр новинки так само зазнав дизайнерської ревізії. Не найбільшу радикальну, але все ж... В основному, вона торкнулася центральної консолі торпеди, змінивши форму і розташування клавіш, і рульового колеса Rio, надавши йому більш сучасні риси. Дешево, стильно і свіжо.

 

Інтер'єр Кіа Ріо 2015


Шкода тільки, що в пошуках новенького немає сенсу дивитися під капот. Як і раніше, там два 1,4 і 1,6-літрових бензинових мотора, що видають 107 і 123 к.с. відповідно з 5- і 6-ступінчастою «механікою», а також з 4-діаппазоним «автоматом». Так що нічого цікавого тут немає.

 

Екстер'єр Кіа Ріо 2015


Як ми зазначили вище, офіційна прем'єра оновленого Rio для України намічена на день дурня. Наскільки ця дата вплине на ціни - не знаємо, але з нинішнім курсом долара і гривні на гуманність розраховувати не варто. Але в будь-якому випадку Rio як і раніше має приємну зовнішність і цікавий салон.

Попередня стаття Найчастіше викрадаємі авто року - Toйота, Мерс і Деу. Як захиститися від крадіжки?
Найчастіше викрадаємі авто року - Toйота, Мерс і Деу. Як захиститися від крадіжки?
Неймовірний Амфікрузен на основі Тойота Ленд Крузен
Наступна стаття Неймовірний Амфікрузен на основі Тойота Ленд Крузен

Популярні новини