Огляд тест-драйву: Audi Q7 2020

29 жовтня 2020

Audi Q7 2020 року - лідер в класі розкішних позашляховиків середнього розміру. Багатий в оснащенні салон, маневреність і плавність ходу оновленої моделі Ауді привертають увагу. 

Червона Audi Q7

Нове в 2020 році 

У 2020 році Audi Q7 отримала більше стандартних функцій, включаючи сучасну інформаційно-розважальну систему. Автомобіль має надійний двигун V6, відмінну керованість і пропонує комфортну їзду. 

Нове або б / у авто? 

Audi повністю оновила Q7 для моделі 2020 року, зробивши її привабливим вибором. У новій Q7 змінився інтер'єр і екстер'єр, стали стандартними повний привід Quattro, 12,3-дюймовий дисплей водія Audi Virtual Cockpit і навігаційна система Audi MMI.

У оновленої Q7 базовий двигун V6 перейшов від наддувного в старій версії до турбованого в новій і отримав 48-вольтову м'яку гібридну установку. 

Ви заощадите більше на вживаній моделі Q7, але пропустіть переваги поновлення. 

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Audi Q7 - спортивний позашляховик, який приносить задоволення від водіння. Статусний кросовер сподобається тим, хто цінує комфортну їзду і гнучкість в управлінні.

Audi Q7 або Audi Q8?

Audi Q8 - ще один розкішний середньорозмірний позашляховик. Audi випустила модель в 2019 році, і в 2020 році вона буде так само сильна, як і раніше. Q8 пропонує високопродуктивну версію RS Q8 з двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, довгий список високотехнологічних функцій і розкішні матеріали салону. Проте в Q8 відсутній третій ряд сидінь. 

Q7 в базовій комплектації дешевше Q8. Вибір між цими двома варіантами - справа уподобань.

Audi Q7 або Porsche Cayenne?

Porsche Cayenne доступний як позашляховик або чотирьохдверне купе, але, незалежно від типу кузова, у нього просторі сидіння і красивий салон. Cayenne демонструє динамічну керованість, має лінійку потужних двигунів з турбонаддувом і подвійним турбонаддувом. Однак в Porsche немає Android Auto і сидінь в третьому ряду. Вибирайте Audi, якщо ці особливості важливі для вас. Зрештою, обидва авто є відмінним вибором.

Салон

Салон Audi Q7 повністю відповідає класу "розкішний позашляховик". Оздоблення з натурального дерева і шкіряні поверхні надають інтер'єру елегантний і висококласний вид. 

Уже в стандартну комплектацію входять:

  • шкіряна оббивка, 
  • передні сидіння з електроприводом з регулюванням у восьми напрямках, 
  • передні сидіння з підігрівом,
  • третій ряд складання з електроприводом. 

Додатково можна вибрати вентильовані передні сидіння, передні сидіння з електроприводом, масажні передні сидіння, сидіння другого ряду з підігрівом, шкіряну оббивку преміум-класу Valcona і рульове колесо з підігрівом.

Салон Audi Q7 вміщує сім осіб. У перших двох рядах досить місця для голови і ніг, а ось в третьому - затісно. Роздільні сидіння другого ряду не мають достатньої підтримки, щоб утримувати пасажирів на місці під час агресивних поворотів.

В Ауді 2020 є п'ять комплектів роз'ємів LATCH для дитячих автокрісел на задніх бокових сидіннях. 

У п'ятимісній версії Audi Q7 багажник має від 890 до 2075 літрів, в семимісній - 275 літрів. Навантажувальний майданчик рівний, задні двері з електроприводом стандартні для всіх комплектацій. Опціонально доступне безконтактне відкриття багажника помахом ноги під капотом. 

Оновлена Audi стандартно поставляється з 12,3-дюймовим дисплеєм Virtual Cockpit, двоекранною інформаційно-розважальною системою MMI з 10,1-дюймовим верхнім і 8,6-дюймовим нижнім сенсорними екранами, розпізнаванням рукописного введення, Apple CarPlay, Android Auto, навігаційною системою, Wi-Fi, супутникове радіо, HD-радіо, стереосистема з 10 динаміками, Bluetooth і порти USB.

Доступні бездротова зарядка пристрою, стереосистема об'ємного звучання 3D з 19 динаміками і стереосистема Bang & Olufsen з 23 динаміками.

Q7 оснащена безліччю найсучасніших технологій, включаючи віртуальну кабіну, яка замінює традиційну приладову панель цифровим дисплеєм, котрий показує навігацію, інформацію про транспортний засіб, налаштування клімату, звуку і багато іншого. Інформаційно-розважальна система з двома екранами має тактильний і звуковий зворотній зв'язок, два її сенсорні екрани швидко реагують. Однак буває складно знайти налаштування, глибоко приховані в підменю.

Відео тест-драйв Audi Q7

Технічні характеристики

В Audi Q7 ви можете вибрати один з трьох двигунів. Комплектації Premium і Premium Plus стандартно поставляються з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, який розвиває потужність 248 кінських сил і 370 Н/м крутного моменту. Доступний в цих комплектаціях і в стандартній комплектації для Prestige - 3,0-літровий V6 потужністю 335 кінських сил і 500 Н/м крутного моменту. У цього двигуна м'який гібрид, у базового чотирициліндрового двигуна немає гібрида.

Орієнтований на продуктивність Audi SQ7 має 4,0-літровий V8, який видає 500 кінських сил і 770 Н/м крутного моменту.

У всіх версіях стандартна восьмиступінчата автоматична трансмісія - одна з кращих, тому що перемикається точно і своєчасно.

Кросовер Audi Q7 доступний з чотириколісним рульовим керуванням, що поліпшує маневреність на низьких швидкостях, а також з адаптивною пневматичною підвіскою, яка може збільшувати або зменшувати дорожній просвіт. Повнопривідна система Audi Quattro входить в стандартну комплектацію.

Безпека

Audi Q7 отримав найвищу оцінку в шести краш-тестах Страхового інституту дорожньої безпеки і найвищу оцінку за ефективність стандартної системи запобігання лобового зіткнення від IIHS. 

У стандартній комплектації Q7 передні і задні датчики паркування, система попередження про виїзд з смуги руху, автоматичний дальнє світло фар і камера заднього виду. Ви також отримаєте Audi Pre Sense Basic, яка затягує паски безпеки і піднімає скло при неминучому зіткненні, Audi Pre Sense Front (попередження про лобове зіткнення і автоматичне екстрене гальмування).

Додаткові функції безпеки: Audi Pre Sense Rear (моніторинг сліпих зон і попередження про поперечному русі ззаду) і Audi Pre Sense Side, яка використовує датчики для виявлення зустрічного бокового удару. 

Розміри і вага 

Q7 має довжину 5 063 мм, ширину 1 970 мм, висоту 1 741 мм. Споряджена маса автомобіля складає 1970 кг, повна - 2740 кг.

Можливі комплектації 

Audi пропонує Q7 2020 року в трьох комплектаціях: Premium, Premium Plus і Prestige. Також є продуктивна версія SQ7, поставляється в комплектаціях Premium Plus і Prestige. Всі варіанти стандартно компонуються з системою повного приводу Quattro.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Evoque 2020
Новый Land Rover Range Rover Evoque 2020
Як виглядає оновлена модель Ford EcoSport 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford EcoSport 2020