Огляд тест-драйву: Ford F-350 2019

13 серпня 2019

Пікапи Ford F-350 Super Duty створювалися для людей, яким потрібно більше, ніж просто вантажівка на пів тонни. Іншими словами для тих, хто регулярно буксирує важкі причепи, або використовує пікап як робочий транспорт в будівництві, перевезенні та інших сферах. По суті, Ford F-250, F-350 і F-450 це інструменти на колесах. Поки важковаговики від Chevrolet, GMC, Nissan і Ram пропонують хороші буксирувальні здібності, Ford Super Duty утримує пальму першості, тягнучи 15.422 кг при оснащенні S-подібним зчіпним пристроєм. На додачу F-350 з масивним, але легким, алюмінієвим корпусом отримав один з самих вишуканих салонів у сегменті. 

Огляд тест-драйву: Ford F-350 2019

Вам сподобається 

Якщо найкращі буксирувальні здібності і вантажопідйомність у класі не вражають, доступний дизельний двигун Power Stroke точно зацікавить. Його крутний момент становить 1267 Нм. 

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви обмежені бюджетом, повністю оснащений Ford-350 2019 не найперший варіант. Топові моделі обійдуться в копієчку.

Нове у 2019 році 

Загалом цей рік не відзначився грандіозними змінами, між тим, модель Lariat Sport отримала новий пакет «Appearance» з фарбованими, 20-дюймовими колесами. Доступною стала аудіосистема «Bang & Olufsen» на 10 динаміків. А от дисковий програвач зник. 

Враження від їзди 

З 6.2-літровим V8 бензиновим двигуном, чи з 6.7-літровим V8 дизельним двигуном Ford-350 немає проблем з запасом крутного моменту. За стандартами великих пікапів, прискорення у цього Ford хороше, крім того, він легко обходить інші транспортні засоби на високих швидкостях. 1267 Ньютон-метрів дизельного двигуна дозволяють буксирувати до 15.422 кг, хоча більшість моделей лінійки потягнуть десь між 6.805 і 8.165 кг при використанні буксирувальних методів. Салон при цьому вражає затишком і простором, що і не дивно, адже чимало спільного у нього з меншим F-150. Більш того, Ford-350 тішить підвіскою. А доступна система адаптивного рульового управління дозволяє зменшити зусилля водія при виконанні маневрів на низьких швидкостях. Характеристики Ford-350 потішать тих, хто хоче отримати робочий автомобіль, але не готовий жертвувати комфортом. 

Найкращі характеристики 

Система адаптивного рульового управління від Ford автоматично змінює передаточне число задля підвищення комфорту і полегшення маневрів на низьких швидкостях. Загалом, система за відчуттями схожа на звичайну гідравлічну установку. 

Сім «електронних очей» допомагають слідкувати за всім, починаючи причепом, закінчуючи об’єктами, які знаходяться поза зоною зору водія. Чисельні лінзи камер відображають 360о того, що відбувається навколо. Моніторинг сліпих зон враховує навіть сліпі зони причепа. 

Детально про автомобіль Ford F-350   

Інтер’єр 

Усі три конфігурації Regular Cab, SuperCab і Crew Cab мають вдосталь простору і створювалися для комфорту і позитивних відчуттів. Оздоблена у ковбойському стилі модель King Ranch, Platinum і топова Limited вражають пасажирів щедрим шкіряним оздобленням, пропонуючи мислимі і немислимі електричні функції. Так, доступними є передні сидіння з підігрівом і охолодженням, 10 автоматичними режимами налаштування і функцією масажу. Мультимедійна система Sync 3 гарантує Apple CarPlay.

Відео тест-драйв Ford F-350 2019 року

Екстер’єр 

Пікап залишився великим і коробкоподібним з привабливою решіткою радіатора, фарами, дзеркалами і крилами. На даний момент мабуть вже всі чули, що кабіна і кузов виготовляються з високоміцного алюмінію військового зразка. Це зменшило вагу автомобіля, не шкодячи міцності і дозволяючи взяти трохи більше ваги посиленій рамі, осям і гальмам. Зважаючи на всі покращення сучасні моделі легші за своїх попередниць, а отже, більша частина ваги брутто може бути направлена на корисне навантаження або буксирування. Якщо говорити про зовнішнє сприйняття, то привабливості образу додають світлодіодні фари, підніжки, вантажна рампа і багажник, який можна відімкнути дистанційно.  

Базова комплектація 

Моделі 2019 року стандартно постачаються з 6.2-літровим V8 бензиновим двигуном і шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, дисковими гальмами, інтегрованим контролером гальм, системою керування розкачування причепа і зчіпним пристроєм. Базові моделі отримали 17-дюймові колеса, підсвічування кузова, телескопічні дзеркала і двері багажника з амортизацією. Основними елементами безпеки стали шість подушок і контроль стабільності.

Опційне обладнання 

Моделі Ford можуть бути настільки вишуканими і функціональними, наскільки захоче покупець. Зосередившись на функціональності, можна доповнити пікап дизельним двигуном, генератором великої потужності, захисними пластинами, камерою контролю причепа, комплектом буксирування, захисним покриттям кузова, нагрівачем блоку циліндрів, автоматичними підніжками та посиленою підвіскою. Рівень комфорту можна підвищити, замовивши шкіряну обшивку, FordPass Connect Wi-Fi, інформаційно-розважальну систему Sync 3, адаптивний круїз-контроль і панорамний люк даху. 

Під капотом 

Базовим став 6.2-літровий V8 бензиновий двигун на 385 кінських сил і 583 Нм. У пару йому дісталася шестиступінчаста автоматична коробка передач. Як опція пропонується 6.7-літровий V8 дизельний двигун Power Stroke на 450 кінських сил і 1267 Нм. Компонується він тією самою коробкою передач. Пікапи таких розмірів офіційно не оцінюються Агентством з охорони навколишнього середовища США, але витрату пального Ford F-350 можна прикинути, хоча б виходячи з об’єму паливного баку у 182 літри.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2019
Огляд тест-драйву: Porsche Cayman 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Porsche Cayman 2019