Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2017

29 грудня 2017

Новий Lincoln Continental - це більше, ніж просто флагман легендарного бренду. Воскресіння Continental стало частиною плану Lincoln по відновленню потужностей бренду. Седан з одного боку вдовольнить тих, хто ностальгував за маркою, а з іншого приверне увагу тих, хто полюбляє розкішні автомобілі. Перебуваючи в оптимальній формі, Continental тішить престижною зовнішністю, комфортною їздою та сучасними технологіями, на кшталт «магічних» дверей і 30 режимів налаштування передніх сидінь. Отож, маємо достойного представника відомого бренду у повній красі. Конкурентами седану можна вважати Volvo S90, Acura RLX, Lexus GS і Audi A6.  

Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2017

Вам сподобається

Сумуєте за часами, коли седани вражали розмірами, тішили комфортом пересування і дивували назвами «Crown Victoria», «DeVille» і «Continental»? Тоді вам варто звернути увагу на новий седан від Lincoln з духом та параметрами попередників, поєднаних з сучасними технологіями.  

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Навіть пропонуючи потужний двигун, Continental, зважаючи на передній привід і м’яку їзду, все одно не є спортивним седаном. Крім того, затишний салон та відмінні риси не дозволяють Continental затьмарити таких гравців як Lexus .

Нове у 2017 році

Назва може і знайома, але перед нами повністю оновлений Lincoln Continental, основним завданням якого, схоже, є витіснити непопулярний MKS з лінійки. Для тих, хто не дуже обізнаний з історією автомобіля, раді повідомити, що за сталевими плечима седану вже понад сім десятиліть. Безпосередні попередники нинішнього покоління з’явилися у 2002 році.

Враження від їзди

Новий Continental має більше ніж знайому назву. Ті, кому вже доводилося сидіти за кермом попередніх версій, скоріше за все їзду опишуть як «м’яку» і «поважну». Нині все так само, що є хорошою новиною для тих, хто шукає великий, комфортабельний седан. Він залишається затишним більшість часу, за винятком тих ситуацій, коли дорожнє покриття стає вкрай поганим. Потужності вдосталь, особливо з 3.0-літровим V6 турбодвигуном на 400 коней. Але її розподіл не рівномірний, що добре відчувається на низьких швидкостях. Найкраще себе седан зарекомендував при довготривалих поїздках по шосе. У творінні Lincoln передбачений спортивний режим, завдяки якому пожвавлюється реакція керма, підвіски і дроселя, але назвати Continental спортивним седаном не можна.

Найкращі характеристики

Меломанам буде приємно дізнатися, що дві моделі Continental запропоновані з відмінною аудіосистемою Revel на 13 або 19 динаміків. Обравши топову комплектацію, ви зможете насолодитися чистим, заворожуючим звучанням.

Компанія любить хвалитися передніми сидіннями з 30 режимами налаштування, але більшості водіїв до вподоби припаде їх масажна функція. Тим, у кого попереду тривала подорож, масаж знадобиться стовідсотково.

Детально про Lincoln Continental 2017 року

Інтер’єр

Сучасний Continental пропонує просторий салон на п’ятьох пасажирів і загалом хорошу якість. Бонусом автомобіля стали зручні передні сидіння з 10, 24 або 30 режимами налаштування. Не варто забувати про масажну функцію. Більшість елементів управління легко розгледіти і використовувати. Загальне враження може трохи зіпсувати пластик, що переплітається з натуральною шкірою. Сучасний CD-програвач доступний, але він прихований під центральною консоллю біля USB-портів.

Відео тест-драйв Лінкольн Континенталь 2017

Екстер’єр

Седан від Lincoln виглядає дорого. Приємне враження справляють унікальна решітка радіатора, опуклий капот, стрімкі лінії крил та звужена задня частина. Про статус автомобіля заявляє навіть його розмір, ще б пак, не помітити седан з 510.5 см у довжину неможливо. Окремої згадки вартують електричні дверні ручки E-latch, розміщені як раз під вікнами. Замість того, щоб тягти за них, ви просто натискаєте на кнопку. Опцією стала функція, яка плавно відчинить та зачинить двері, щось подібне зустрічається у Rolls-Royce.

Базова комплектація Лінкольн Континенталь 2017 року

Седан постачається у чотирьох комплектаціях: Premiere, Select, Reserve і Black Label. Базова Premiere модель отримала: передні сидіння з підігрівом і 10 режимами налаштування, електропривод рульового колеса, універсальний відкривач дверей гаража, автоматичну гальмівну систему (зручну при частих зупинках на світлофорах), камеру заднього виду та систему допомоги при паркуванні. Окрім цього компанія додала інформаційно-розважальну систему Sync3 з 8.0-дюймовим сенсорним екраном. Підтримуються додатки «Apple CarPlay» і «Android Auto». Доплативши, ви отримуєте: модель Select зі шкіряними сидіннями, електроприводом дверей багажника, дверима з функцією автоматичного відкривання/закривання.

Опційне обладнання

Модель Reserve додасть: навігацію, моніторинг сліпих-зон, тризонний клімат-контроль та 2.7-літровий V6 турбодвигун. На додачу до шкіри Venetian модель Black Label потішить ексклюзивними послугами. До її бази увійшли: 3.0-літровий V6 турбодвигун, пакет для задніх сидінь з функцією відкидання і підігрівом/вентиляцією, аудіосистема Revel та активні системи безпеки і допомоги, на кшталт динамічного круїз-контролю, системою допомоги руху по смузі та автоматичним гальмуванням в екстрених ситуаціях. Можна замовити систему повного приводу.

Технічні характеристики Lincoln Continental 2017 року

Базовим двигуном став 3.7-літровий V6 на 303 кінських сили і 380 Нм. Пару йому складає шестиступінчаста автоматична коробка передач. Витрачає седан 13.8 л/100км у міському, 9.0 л/100км у заміському та 11.8 л/100км у змішаному циклах. Привід на передні колеса. Наступним йде 2.7-літровий V6 турбодвигун на 335 кінських сил та 515 Нм. З тією ж автоматичною коробкою автомат на шість ступенів автомобіль споживає 13.0 л/100км у місті, 8.7 л/100км за його межами і 11.2 л/100км у середньому. Найпотужнішим став 3.0-літровий V6 турбодвигун на 400 кінських сил і 542 Нм. Він доступний лише для моделі Black Label. Коробка передач та сама, що і у попередніх випадках, але привід стандартно повний. Витрати пального перебувають на рівні 14.7, 9.8 та 12.4 л/100км відповідно.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chrysler 300 2017
Огляд тест-драйву: Chrysler 300 2017
Огляд тест-драйву: Lincoln MKX 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lincoln MKX 2017