Крутіші, ніж позашляховики: 5 універсалів, які вас здивують

31 серпня 2022

Вважаєте універсал виключно автомобілем для сімейних поїздок до родичів? Ми насмілимося зруйнувати цей стереотип! На автобазарі можна вибрати універсал, який у своїх параметрах перевершить кросовер. Як доказ – 5 моделей з каталогу Automoto.ua.

Ауді A6 Allroad

A6 Allroad поєднує в собі представницький рівень комфорту та вишуканості. Разом з тим фірмовий повний привід та можливість збільшення кліренсу до 195 мм дозволяють без проблем їхати поганими дорогами або легким бездоріжжям.

Наш пошуковий робот зібрав з усіх автосайтів України 180+ оголошень про продаж Ауді А6 Allroad. Останнє покоління дебютувало у 2018 році та обійдеться на автобазарі від 42 000$. Попередні генерації універсала теж варті уваги. Почитайте, які відгуки про Ауді А6 Allroad залишають власники.

Вольво V60 Крос Кантрі

Універсал підвищеної прохідності Volvo V60 Cross Country з'явився на світовому ринку у 2015 році. Модель має чим підкорити покупця: кліренс 210 мм, розгін до 100 км/год за 6,4 секунд, лаконічний, але дуже стильний інтер'єр, зручна інформаційно-розважальна система з 9,0-дюймовим екраном. Як і слід очікувати від Volvo, пріоритет віддається безпеці, тому всі основні системи безпеки входять до стандартної комплектації. На автобазарі за Вольво V60 Крос Кантрі просять від 27 000$.

Субару Аутбек

Бренд Subaru відомий виробництвом потужних повнопривідних автомобілів, і Outback не став винятком. Цей універсал з дорожнім просвітом 213 мм більше схожий на кросовер, підійде тим, хто любить заміські пригоди. Позашляховий характер Subaru Outback підтверджують численні відгуки.

Модель змінила 6 поколінь, тому на автобазарі є величезний вибір. Більше 450 пропозицій з Субару Аутбек у різних цінових діапазонах дозволяють підібрати потрібний варіант.

Шкода Октавія Скаут

Мегапопулярна Octavia доступна у вигляді посиленої версії Scout. Повнопривідний універсал має дорожній просвіт 180 мм та гарантує відмінну керованість у будь-яку погоду. Додайте до цього невибагливість до палива та обслуговування, а також продуманий ергономічний салон. Те, що модель справді “універсальна”, підтверджують відгуки про Шкода Октавія Скаут.

Фольксваген Пассат Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack є позашляховою версією звичайного Пасату в кузові B7. Універсал забезпечує традиційний для моделі комфорт на міських дорогах та трасах. На заміських шляхах  додадуть впевненості дорожній просвіт 27,5 мм, система повного приводу 4MOTION і набір помічників Off Road. Щоб більше дізнатися про реальний досвід володіння універсалом, перегляньте відгуки про Фольксваген Пассат Alltrack.

Це лише кілька прикладів авто. Щоб знайти універсал з будь-якими потрібними параметрами, скористайтесь розширеним пошуком на Automoto.ua.

Попередня стаття Jeep Cherokee з пробігом: на що скаржаться власники
Наступна стаття Провокація чи раціональність: чому автомобілі призначені для перевищення швидкості?
Популярні новини