Оголошення про продаж Авто Інфініті в Україні

З VIN-кодом
01.05.2024
8 800 $
350 592 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.5 л.
Автомат
106 тис. км
Одеса
...в хорошем состоянии, вложений не требует ни каких, полностью обслужена,новая резина,новый аккумулятор.По машине все работает,двигатель работает как часы, масло не берет, работает тихо и ровно, автомат работает идеально без рывков и ударов, переключает каждую передачу плавно и чётко, по ходовой части нареканий нет ни каких.Машина в авариях участие не принимала, все родное.Салон Авто в хорошем состоянии.ОЧЕНЬ СРОЧНАЯ ПРОДАЖА, одесская регистрация, машина от хозяина, машину продаём с полным ПЕРЕОФОРМЛЕНИЕМ на нового владельца,газ в тех паспорт вписан.Очень срочная продажа.Машину купили и начали эксплуатировать с 2007года.По техпаспорту 2006год.
З VIN-кодом
24.04.2024
21 000 $
836 640 грн
Дизель 2.14 л.
Автомат
123 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...система BOSE-черный потолок из алькантары-спортивные сиденья с алькантарой-карты и торпедо украшенные алькантарой-полный привод-все датчики-полный электропакет-распознавание знаков-удержание в полосе-экстренное торможение-парктроники-монитор-навигация-LED оптика перед/задИ МНОГО ДРУГОГО!Автомобиль не крашен! Только после ТО, делать совсем ничего не надо. Мотор неприхотливый и очень экономичный и динамичный, расход топлива по городу 8 литров дизеля!Возможен обмен на Ваш автомобиль, лизинг/кредит!
З VIN-кодом
01.05.2024
24 800 $
988 280 грн
Бензин 3 л.
Автомат
68 тис. км
Київ
...фара куплена нова оригінальна. Зроблено розвал-сходження, питань ніяких немає. Авто після детейлінг студії, відполіроване та вкрите кермікою. Готовий до будь-яких перевірок. Пробіг та офіційне обслуговування підтверджується карфакс. Фари і скло по кругу рідні, включаючи лобове. Комплектація включає в себе: -Full Led фари -Люк -Оригінальні диски R19 -Електро сидіння з підігрівом та наддувом боковин та памятю. -Підігрів керма та електро регулювання. -Дістронік та передня камера асистентів. -Дзеркала з автозатемненням. -Музика Bose Performance Series -Чорна стеля -Задня камера -Двух зоний клімат -Шкіряний салон -5 режимів їзди -Датчик світла та дощу На даний момент нічого робити не потрібно. Все більш детально по телефону. Працюю на лівому березі і там же можна дивитися машину.
З VIN-кодом
23.04.2024
14 888 $
593 435 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
123 тис. км
Київ
...ОГЛЯД КАМЕР 360°-ПЕРЕДНІ/ЗАДНІ ПАРКТРОНІКИ-ПАМ'ЯТЬ СИДІНЬ-ЛЮК-ДЕРЕВО-МУЗИКА BOSE-НАВІГАЦІЯ-ВИБІР РЕЖИМІВ ЇЗДИМашина в ідеальному стані.За більш детальною інформацією, ТЕЛЕФОНУЙТЕ!
Нове
Бензин 5.55 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
27.04.2024
19 900 $
792 816 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
95 тис. км
Київ
Официальный автомобиль. Второй владелец. Гаражное хранение. Не бит. Не перекуп. Смотреть в Новопечерских Липках.
З VIN-кодом
05.03.2024
31 500 $
1 254 960 грн
Гібрид (HEV) 2.49 л.
Автомат
102 тис. км
Хмельницький
АвтомобІль куплений у офІцІйного дилера в українІповна сервІсна ІсторІяпробІг 100% оригІналмаксимально охайна експлуатацІя
02.05.2024
9 400 $
374 590 грн
Газ/бензин 3.5 л.
Автомат
146 тис. км
Одеса
...в полосе, музыка Bose, установлен газ, тонировка, возможен обмен на авто дешевле, на обмен 11000
З VIN-кодом
02.05.2024
10 399 $
414 504 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.5 л.
Автомат
183 тис. км
Миколаїв
...СТО.Более подробно на все дополнительные вопросы ответит менеджер Довженко Мэри по адресу Херсонское шоссе 1.Дополнительные услуги автосалона:-обмен (Trade-in)-кредитование (Лизинг)-выкуп Вашего авто-прием авто на комиссию
З VIN-кодом
21.04.2024
37 200 $
1 482 792 грн
Бензин 2 л.
Варіатор
22 тис. км
Київ
...Производство 12 месяцев 2020 года, модельный ряд 2021 года. Очень изысканный автомобиль в каждой детали, динамика и экономичность, сборка и шумоизоляция на самом высоком уровне.=> акустика Bose (13 динамиков),=> алюминиевые вставки декора салона,=> подсветка всех ручек в салоне, всех порогов, передних ручек двери и поверхности под порогами,=> адаптивный круиз-контроль (сама тормозит, останавливается и разгоняется, держит полосу и управляет),=> адаптивное освещение фар с автоматическим дальним светом,=> проекция скорости, функций круиза и безопасности на лобовое стекло,=> 20-ти дюймовые диски с шинами RunFlat,=> автоматическое открытие и закрытие крышки багажника.=> амортизаторы открытия капота,=> многие другие опции, которых нет у конкурентов и более простых комплектациях. С радостью отвечаю на все вопросы по телефону или вайберу, посредникам просьбу не беспокоить!!!
З VIN-кодом
18.03.2024
9 800 $
390 432 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.5 л.
Автомат
200 тис. км
Суми
...2-х зонный климат контроль. Камера заднего вида, AUX, Bluetooth. Акустика Bose.По всем вопросам звоните по телефону WhatsApp
З VIN-кодом
02.05.2024
21 499 $
856 950 грн
Бензин 3 л.
Автомат
45 тис. км
Бровари
...Нове авто в ідеальному стані, без «сюрпризів». Авто замовляв для себе, але доводиться продавати. В Україні авто проїхало 4000 км. Дуже динамічне, драйвове і комфортне авто. Повний привід. Двигун: 3.0t TwinTurbo. Мультируль, два великих сенсорних дисплея, датчики світла та дощу, електропривід та підігрів сидінь, підігрів керма, перфоровані передні та задні гальма, двохзонний клімат, безключовий доступ та старт кнопкою, вибір режимів їзди, 2 комплекти гуми Замінені передні праві двері та праве переднє крило на нові оригінальні! На 45 т. км. замінені всі фільтра та мастило. Проекція логотипу при відкритих дверцятах. Автомобіль взагалі не вимагає вкладень. Зимова гума у подарунок. Обидва комплекти гуми RunFlat (не бояться проколів). Всі питання, зацікавленим, по телефону. Доцільний і адекватний торг біля авто.
З VIN-кодом
04.04.2024
36 900 $
1 470 096 грн
Бензин 2 л.
Автомат
8 тис. км
Київ
...комплектации, все функции современного авто как новое.Никаких нюансов в машине нет.Очень мощная, быстроходная, современная, красивая, комфортная и надежная.Состояние нового авто, качественное восстановление, дорогой детеллинг керамикой, ждет нового владельца.Хорошая комплектация, открытая история без нюансов, привлекательная цена.Перекупов и площадок не беспокоить.Все это – без посредников и с доступными ценами. Предложим ЛЮБОЙ! Обращайтесь!СРОЧНАЯ ПРОДАЖА, Покупателю хороший торг!

Інфініті в Україні

Інфініті за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Інфініті

Інфініті за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Infiniti
Надежнее немцев. Infiniti FX | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Infiniti

Шукаєте машину класу люкс з відмінною динамікою і повним пакетом опцій? Подумайте над тим, щоб купити Infiniti. Подивіться пропозиції на AutoMoto.ua та знайдіть свою розкішну мрію!

Що потрібно знати про Інфініті

  1. Бренд являється люксовим підрозділом компанії Nissan.
  2. Ніссан створив марку преміальних автомобілів в 1989 році спеціально для ринку США. Сьогодні купити машину Інфініті можна в 35 країнах світу. Цікаво, що в рідній Японії бренд офіційно не представлений. 
  3. Назва преміальної марки походить від англійського "infinity", яке означає безмежність і нескінченність. Логотип повністю відповідає імені та символізує спрямовану вдалину дорогу. 
  4. У 1991 автовиробник першим випустив серійне авто з гідравлічною активною підвіскою, яка змінила якість поїздки. Навіть якщо ви вирішите купити Інфініті б/у, залишитеся задоволені комфортом руху. 
  5. У 2017 компанія представила двигун зі змінним коефіцієнтом стиснення (VC-TURBO) - революційне рішення в історії ДВС. Це перший серійний силовий агрегат, який змінює ступінь стиснення для максимальної віддачі потужності і паливної ефективності. 

Яку модель Infiniti вибрати

  • FX - середньорозмірний кросовер. Якщо ви хочете купити авто Infiniti для міста -  це відмінний варіант. Безліч електронних помічників перетворять щоденне водіння в задоволення;
  • Q50 - преміальний седан, за кермом якого ви не залишитеся непоміченим. Приємний бонус: купити авто Інфініті можна значно дешевше, ніж "німця" в аналогічній комплектації;
  • QX60 - семимісний кросовер. І його останній ряд крісел дійсно просторий та підходить для дорослих, на відміну від більшості семимісних авто з "дитячим" третім рядом;
  • G - спортивний седан. Модель випускалася до 2013 року, тому можна тільки купити Інфініті з пробігом. Але вибір непоганий: подивіться каталог на AutoMoto.ua.

Відгуки власників Infiniti

Чому багато хто вибирає авто цієї марки? На думку власників, машина Infiniti - це динамічна поїздка, надійність в будь-якій ситуації і адекватна ціна для класу. Преміальний бренд на те й преміальний, щоб радувати якістю салону та комплектацією. У лінійці "базова" версія не означає найскромніша. Просто неможливо купити Інфініті без довгого списку помічників водія, функцій безпеки та опцій комфорту. Ще варто відзначити якість салону. Сидіння, дверні касети, торпедо і навіть килимки стійко витримують роки експлуатації без потертостей. 

Якщо вам все сильніше подобається бренд і ви зважилися купити Infiniti з пробігом, приготуйтеся зіткнутися з типовими проблемами. У багатьох моделях "туплять" екрани мультимедіа, особливо в сильні морози, і відмовляється перемикатися на реверс автомат після 30-40 тис км. 

Як вибрати Infiniti на AutoMoto.ua

Купити Інфініті можна як у приватної особи, так і в компанії - вибір великий. Але чи є у вас час на відвідування десятків сайтів в пошуках підходящої машини? Навряд чи. Зате всього за пару хвилин можете переглянути каталог на АвтоМото, в якому зібрані оголошення з 100 автосайтів України, дізнатися ціни на моделі та знайти пропозиції в своєму місті. Щоб побачити найактуальніші для вас автомобілі, потрібно всього лише заповнити поля фільтра та натиснути кнопку “Пошук”.