Оголошення про продаж Лінкольн Авіатор в Україні

З VIN-кодом
05.05.2024
48 600 $
1 934 279 грн
Бензин 2 л.
Автомат
44 тис. км
Київ
...мякість і керованість, 10ступінчата коробка оптимальний розхід.. одне задоволення їздити як по місту так і на дальні відстані.. це максимальна комплекація, в ній є все необхідне : акустика Revel Ultima ( 18 колонок ), обдув підігрів масаж сидінь, підігрів керма, адаптивний круїз, екстренне відторможування, утримання в полосі, автопарковка, панорамний дах, автоматичне дальне світло, автоматичні двірники, сліпі зони, лед приборка і екрани, СarPlay i AndroidAuto, дотяжки дверей, електропривід 2го і 3го ряду, 4 камери кругового обзору, парктронікі зпереду і ззаду, автозатемнення всіх дзеркал, 22 колеса.. вже прошита навігація і наші хвилі.. Пошкодження професійно відремонтовані, робилось для себе - готовий до любих первірок. Безпека ціла, для мене це було одне з ключових критеріїв.. Авто повністю підготовлене до експлуатації - зроблене повне ТО ( замінене масло в двигуні, в коробці, всі фільтра ) технічний стан відмінний.. зроблена хімчистка, поліровка, вкрите захисною керамікою.. авто захоплює з першого погляду, а коли сідаєш за кермо то виходити з нього не хочеця ) прошу на перегляд, спробуєте відчуете його і впевнений Вам сподобаєця показую в Києві, Євген
З VIN-кодом
03.05.2024
48 600 $
1 936 710 грн
Бензин 2 л.
Автомат
44 тис. км
Київ
...авто.. турбтовий мотор забезпечує гарний розгін, адаптивна підвіска мякість і керованість, 10ступінчата коробка оптимальний розхід.. одне задоволення їздити як по місту так і на дальні відстані.. це максимальна комплекація, в ній є все необхідне : • акустика Revel Ultima ( 18 колонок ), обдув підігрів масаж сидінь, підігрів керма, адаптивний круїз, екстренне відторможування, утримання в полосі, автопарковка, панорамний дах, автоматичне дальне світло, автоматичні двірники, сліпі зони, лед приборка і екрани, СarPlay i AndroidAuto, дотяжки дверей, електропривід 2го і 3го ряду, 4 камери кругового обзору, парктронікі зпереду і ззаду, автозатемнення всіх дзеркал, 22 колеса.. вже прошита навігація і наші хвилі.. Пошкодження професійно відремонтовані, робилось для себе - готовий до любих первірок. Безпека ціла, для мене це було одне з ключових критеріїв.. Авто повністю підготовлене до експлуатації - зроблене повне ТО ( замінене масло в двигуні, в коробці, всі фільтра ) технічний стан відмінний.. зроблена хімчистка, поліровка, вкрите захисною керамікою • авто захоплює з першого погляду, а коли сідаєш за кермо то виходити з нього не хочеця ) прошу на перегляд, спробуєте відчуете його і впевнений Вам сподобаєця • показую в Києві, Євген.. посилання на відео - https://youtu.be/qJjV5VWmwQA
З VIN-кодом
30.04.2024
48 500 $
1 930 299 грн
Бензин 3 л.
Автомат
44 тис. км
Київ
...оптимальный расход.. одно удовольствие ездить как по городу так и на дальние расстояния.акустика Revel Ultima ( 18 колонок ), обдув подогрев массаж сидений, адаптивный круиз, экстренное отторможение, удержание в полосе, автопарковка, панорамная крыша, автоматический дальний свет, автоматические дворники, слепые зоны, лед уборки и экраны, СarPlay и AndroidAuto, дотяжка электропривод 2-го и 3-го ряда, 4 камеры кругового обзора, парктроники спереди и сзади, автозатемнение всех зеркал, 22 колеса, есть фаркоп.. уже прошита навигация и наши волны.. Повреждения профессионально отремонтированы, делалось для себя - готов к любым проверкам. Безопасность целая, для меня это было одно из ключевых критериев.авто увлекает с первого взгляда, а когда садишься за руль то выходить из него не хочется) прошу на просмотр, попробуете почувствуете его и уверен Вам понравится
30.04.2024
24 500 $
976 325 грн
Бензин 3 л.
Автомат
50 тис. км
Львів
...Повна перевірка авто та огляд автоексперта є присутніми. Авто в хорошому технічному стані та чистою історією.
15.04.2024
15 300 $
609 705 грн
Бензин 3 л.
Автомат
13 тис. км
Львів
...підбору авто із США, Канади чи Європи? Тоді тобі у компанію Select Avto. Доставка протягом 45-55 днів з моменту викупу автомобіля. Вигода на автомобілі до 35% від ринку України. Даруємо безкоштовний підбір п'яти автомобілів з повною історією CARFAX.
Пропозиції від автосалонів
09.02.2024
16 000 $
636 800 грн
Бензин 3 л.
Автомат
9 тис. км
Вінниця
Lincoln aviator Reserve Під відновлення Стан на фото По всім питанням дзвоніть Знаходиться у Вінниці
24.04.2024
12 400 $
493 519 грн
Бензин 0 л.
Автомат
62 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...Стан Run & Drive Пробіг – 35,792 mi (ACTUAL) Привід – All wheel drive Двигун – 3.0L Бензин AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Компанія PanAmerican Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 500$ Без прихованих платежів Працюємо по договору Економія до 40% Ми підберемо авто Вашої мрії Звертайтесь!
24.04.2024
20 300 $
808 955 грн
Гібрид 0 л.
Автомат
15 тис. км
Біла Церква
...- 20300$ Стан Run & Drive Пробіг – 9,624 mi (ACTUAL) Привід – All wheel drive Двигун – 3.0L гібрид AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Компанія PanAmerican Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 500$ Без прихованих платежів Працюємо по договору Економія до 40% Ми підберемо авто Вашої мрії Звертайтесь!
З VIN-кодом
31.01.2024
50 000 $
1 989 999 грн
Бензин 3 л.
Автомат
59 тис. км
Київ
...да и раскладной третий ряд. Все возможные опции данного автомобиля. Полное наслаждение от изды по любым дорогам...
З VIN-кодом
20.12.2023
59 000 $
2 348 200 грн
Бензин 3 л.
Автомат
70 тис. км
Київ
...кузова. Сделано То. Могу подъехать на любое сто. Все вопросы по телефону, звонки от перекупов не интересуют

Лінкольн Авіатор за типом палива та за видом трансмісії

Лінкольн Авіатор за об'ємом двигуна та за видом трансмісії

Лінкольн Авіатор за видами трансмісії

Лінкольн Авіатор за типом палива

Лінкольн Авіатор в Україні

Лінкольн Авіатор за кольором

Лінкольн Авіатор за типом приводу

Інші Лінкольн Авіатор

Лінкольн Авіатор за об'ємом двигуна

Лінкольн Авіатор по рокам

Дивіться також:
Як ми тестували…
Технічні характеристики
Комфорт
Безпека
Усі відгуки
4.6/5
(14 відгуків)
Пользователь
5/5

Автомобиль на пять. Оригинальная внешность. Богатое оснащение. Потрясающая динамика и хорошая управляемость. Дешёвые запчасти и обслуживание. Бензин Аи-92 (бак, кстати 85 литров). Ну и не маловажный аспект для нашей страны – это психологический момент. Дело в том, что: во-первых, автомобиль заметен на трассе издалека и видимо поэтому, ещё никто ни разу не выходил мне в лоб, а во-вторых, не страшно отдавать руль супруге, никто не сигналит попусту и не хамит. Однако в России живём.

Сергей
4.4/5

Авиатор у меня с апреля месяца 2007 года, машина из США. До этого ездил на Мицубиси Монтеро спорт. Конечно, особо сравнивать нечего - машины разных классов. Что касается Авиатора - машиной очень доволен. Проехал 10 тыс.км /65 000-75000/, хочу поделиться впечатлениями. Сначала сделал ТО - заменил все жидкости, ремни, хотя по поводу ремней мнение мастеров было однозначным - ещё походят. Так же заменил передние тормозные диски - машина пришла из США со слегка поведёнными дисками, на скорости свыше 100 км/ч ощущалась лёгкая вибрация. Поставил новую резину /грязь+снег/ в качестве летней резины, 275 /75/17. На такой резине машина смотрится вообще очень не плохо, клиренс повыше. Но при максимальном повороте руля слегка - совсем чуть-чуть - задевает об подкрылок, ну и к показаниям спидометра нужно приплюсовывать 15% от скорости. Расход топлива - 18 /трасса/ - 24 /город, жара, пробка/. Для такой массы и зверского количества лошадок - вполне допустимо. Что касаемо надёжности - таких ужасов, как у владельца машины, оставившего отзыв здесь - у меня не было. Причины могут быть разные. По поводу запчастей - однозначно не дорого, т. к. ходовая база Ford Explorer, всё есть в наличии. Комфорт - на 5+, особенно порадовала вентиляция сидений. Управляемость - как на легковом автомобиле, машина чутко слушается руля. Про "мужской" внешний вид говорить не приходится, это понятно с первого взгляда. На дороге уважение, никто не хамит, да я и сам не хамлю, стараюсь соблюдать правила. По внедорожным характеристикам - конечно эта машина не создана для конкретной грязи. Но по грязи средней концентрации и глубины примерно 30-40 см проехать может - пробовал. При преодолении небольшой канавы справился с диагональным вывесом - заднее левое-переднее правое колесо. На более жёсткие испытания не отважился - глупо и дорого! Всем удачной дороги!

Читати всі відгуки