Оголошення про продаж Авто Міні в Україні

З VIN-кодом
01.05.2024
20 900 $
833 074 грн
Бензин 2 л.
Автомат
35 тис. км
Київ
...доступ,панорама,датчик дощу/світла,акустика Harman Kardon,камера заднього виду,авто парковка,паркротник перед/зад,ел.привод кришки багажника,двох зонний клімат контроль,круїз контроль,підігрів сидінь!Ідеальний стан!Усі питання за тел.АВТОСАЛОНИ НЕ турбувати!
З VIN-кодом
05.04.2024
27 500 $
1 096 150 грн
Дизель 2 л.
Автомат
99 тис. км
Київ
...Бавария. История обслуживания на официальном дилере. Идеальное состояние. Ни одного крашеного элемента, весь в родной краске, стекло дверей и лобовое родное. Максимальная индивидуальная комплектация на полном приводе:- 19 диски- кожаные спортивные сиденья– руль John Cooper- память передних сидений- адаптивный круиз контроль- подогрев передних сидений- электропривод багажника- бесключевой доступ- система Start/Stop- Apple CarPlay (беспроводной)- топовая аудиосистема- панорамная крыша (2 люка)- черный потолок- дверные карты в алькантаре- контурная подсветка салона- подрулевое переключение передач- проекция на лобовое стекло- сигнализатор аварийного сближения- автоматический дальний свет и многое другое.Пробег в основном по Европе, подтверждается на дилере.2 ключа.
З VIN-кодом
01.05.2024
16 100 $
641 746 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
31 тис. км
Київ
...машину, і з РІДНИМ, маленьким пробігом.Красивий, сучасний колір машини. Салон в ідеальному стані! Ви можете подивитися фото по Америці та побачити в якому стані салон, поміняли всі свічки та котушки запалювання, залили нові олії та рідини. Новий АКБ. Вся електрика робоча, жодних помилок, немає жодного натяку на іржу! Запах у салоні нової машини. На порогах ще є захисна плівка. Стоїть рідна гума, все скло рідне. Багата комплектація: Панорамний дах, шкіряний салон, підігрів сидінь, Start-Stop, круїз, датчик світла та дощу, двох зонний клімат, задня камера, парктронік, гарна акустика, змінне підсвічування салону, логотип Mini при відкриванні дверей, 2 комплекти оригінальних килимків, зима-літо, мультимедіа, бортовий комп'ютер, без ключовий доступ, всілякі датчики. Машина приносить емоції від водіння, майбутній господар чи господиня будуть реально задоволені покупкою, готовий до будь-яких перевірок!Дивитись на Оболоні.
З VIN-кодом
01.05.2024
12 800 $
510 208 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
200 тис. км
Київ
Авто яке дарує емоцію , керованість , динаміка в поєднанні з кузовом кабріолету , це незабутні відчуття .
З VIN-кодом
01.05.2024
9 200 $
366 712 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
118 тис. км
Київ
...салон, дерево.Климат контроль 2х зонаПодогревы, ксенон BluetoothЗаводится с кнопки
Пропозиції від автосалонів
02.05.2024
15 500 $
617 830 грн
Бензин 2 л.
Автомат
141 тис. км
Київ
Автомобиль пригнан из Канады.Пройдено ТО.Вложений не нуждается. Любые проверки на СТО. Имеются полностью фото-видео отчет когда автомобиль получил, и когда уехал из ремонта.
З VIN-кодом
04.04.2024
8 500 $
338 810 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
194 тис. км
Чернігів
...4,5 тыс. км назад. Ремень ГРМ заменен на 160 тыс. км. Коробка работает отлично. Хорошая комплектация, салон в хорошем состоянии. По кузову есть не исправленные сколы на краске. 2 ключа. Новый зимний комплект шин на обычных дисках и комплект оригинальных дисков. Новая летняя резина. Авто экономно как для езды по трассе так и для города.Расход по городу 6,5л.Просьбу дядей перекупов не беспокоить. Авто ищет своего нового любящего владельца или владелицу:)Торг у капота. Больше фото/видео могу отправить. Проверка на любом СТО.Машина находится в г.Чернигов.
З VIN-кодом
22.04.2024
13 999 $
558 000 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
144 тис. км
Київ
Максимальная комплектация John Cooper, красные вставки 1,5 турбо дарит максимальные эмоции, собирает все взгляды с улицы
З VIN-кодом
20.03.2024
14 500 $
577 970 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
197 тис. км
Буськ
...regenerationавтоматическое затемнение зеркала заднего видаспортивные сиденья и спортивный мультирульablagenpaketкрыша антрацитцвет line carbon blackinterieur carbon black checkeredcockpit piano blackпакет светаспорт режимрегулировка жесткости спинки сиденийпроведено полное ТО и заменены:-комплект цепей двигателя-сцепление-аккумулятор-радиатор кондиционера-смазка двигателя и коробки передач, фильтра
З VIN-кодом
01.05.2024
6 200 $
247 132 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
200 тис. км
Харків
...динаміку в кожному кілометрі! Марка: MINI Cooper Рік випуску: 2004 Колір: Золотистий Трансмісія: Автоматична Хочете відчути справжній драйв та елегантність? Даний автомобіль готовий здивувати вас кожною поїздкою! Особливості: Динамічний та енергійний характер, який робить кожну поїздку захопливою пригодою. Плавний хід завдяки автоматичній коробці передач. Автомобіль дбайливо обслуговувався та утримувався в ідеальному стані, зберігається на підземному паркінгу. Чистий і стильний золотистий колір, який привертає увагу на дорозі. Заводська комплектація для максимального комфорту та безпеки Не пропустіть свій шанс придбати цей автомобіль, який не тільки додасть стилю до вашого образу, але й принесе безліч задоволення від керування!
З VIN-кодом
03.02.2024
12 500 $
498 250 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
95 тис. км
Львів
...3 тыс. км назад. Доставлены xenony, шумоизоляция, иммобилайзер, проставки на колеса, детейлинг виниловой пленкой хромированных элементов, крашеные суппорты. В подарок комплект оригинальных колес на титанах R17 с летней резиной Pirelli, не отъезжающих даже сезон. Приезжайте и смотрите)))
З VIN-кодом
01.03.2024
15 200 $
605 872 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
83 тис. км
Івано-Франківськ
...и достойном состоянии ухоженный и обслуживаемый, простой и доступный в обслуживании. Идеально-техническое и визуальное состояние.Автомобиль в ДТП не был весь в родной краске без подкрасов.Бережная и бережная эксплуатация.Все расходные материалы менялись по регламенту, сделано ТО, заменены все масла и фильтра. Мотор работает совершенно. АКПП – автомат переключает плавно без рывков и запинов.Ходовая вся обслуженная ничего не скрипит, не стучит, не стучит. Каждая кнопка работает. Оригинальный сервисно подтвержденный пробег.Салон сохранен, по салону все работает, в машине никогда не курили.Оригинальные легкосплавные диски являются датчиком давления в шинах.Два комплекта ключей, шин и ковриков.

Міні в Україні

Міні за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Міні

Міні за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви MINI
Вот почему MINI Cooper — это не машина
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль MINI

Вам подобаються оригінальні автомобілі? Любите виділятися в усьому? Подивіться каталог моделей MINI на AutoMoto.ua і ви точно знайдете машину, яка підкреслить вашу індивідуальність!

Що потрібно знати про Міні

  1. Бренд був заснований Джоном Купером в 40-их роках у Великобританії. З 2001 року марка належить німецькому концерну BMW, який виробляє "реінкарновані" версії культових машин. До речі, знайти та купити Міні до 2000 року дуже складно та велика удача для фанатів бренду. 
  2. Сучасних моделей автовиробника об'єднує зі своїми попередниками з минулого століття тільки ім'я. Класичні британські Міні - це утилітарні та доступні автомобілі, а нинішні представляють преміум-клас. Хоча MINI не завжди коштують дорого. На АвтоМото ви знайдете автомобілі різної вартості.
  3. Культове авто ледь не отримало статус "Автомобіль ХХ століття". Машина удостоїлася другого місця, поступившись гідному конкуренту - Ford Model T. 
  4. Машини марки стали справжніми героями кіноекрану. Вони з'являлися в "Пограбуванні по-італійськи" та однойменному римейку з Джейсоном Стейтемом та Шарліз Терон, серіалі "Містер Бін" та екшені "Ідентифікація Борна". Ви завжди будете відчувати себе героєм кіно за кермом якщо купите машину Міні. 
  5. Культове авто завжди було вибором зірок. На крихітному автомобілі британського бренду їздили легендарні Бітлз, Енцо Феррарі (засновник однойменної компанії) та співачка Мадонна. 

Яку модель MINI вибрати

  • Cooper - яскравий і впізнаваний хетчбек представлений в трьох-і п'ятидверній версії. Міні подарує вам позитивний досвід водіння незалежно від того, чи ви оберете автомобіль з пробігом, чи новий з салону;
  • Countryman - перший кросовер марки. Компактна модель вражає можливостями: в лінійці є двигуни потужністю від 135 до 300 л.с .;
  • Clubman - модель в кузові універсал. Є дизельні та бензинові версії, трьох- і п'ятидверних варіантів в парі з механікою або автоматом. Якщо ви хочете купити Міні, обов'язково розгляньте цей автомобіль.

Відгуки власників  MINI

MINI представлені в різних моделях і комплектаціях, тому на автобазарі є автомобілі на будь-який смак. Що ж кажуть про свої авто власники цих "крихіток"? Одностайна думка: MINI повинен подобатися. Це машина для душі та настрою, яка непогано справляється з міськими обов'язками: спритна, маневрена, зручна для парковки. Всі моделі -  іміджеві авто, які підкреслюють неординарний характер і творчу натуру власника. Якщо це про вас, тоді варто купити Міні.

Складно заперечити той факт, що зовнішній вигляд авто закохує в себе з першого погляду. Але зверніть увагу на недоліки MINI: маленький багажник, жорстку підвіску і високу вартість обслуговування. 

Як вибрати MINI на AutoMoto.ua

Агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua зібрав для вас всі пропозиції про продаж MINI зі 100 автосайтів України в один каталог. Тут є все, щоб ви купили свій Міні: оголошення від приватних осіб і автосалонів, ціна на різний гаманець, б/у варіанти і нові машини. 

Сподобалися авто з декількох оголошень? Додайте їх в "Блокнот", щоб не втратити і не шукати знову. 

Для зв'язку з продавцем натисніть на кнопку "Контакти продавця". Ви автоматично перейдете на сайт, на якому наш пошуковик знайшов оголошення.