Оголошення про продаж MINI Cooper S 2017 року

З VIN-кодом
10.04.2024
22 000 $
875 599 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
100 тис. км
Київ
...твоїм вірним супутником у захоплюючих пригодах на дорозі! Можу бути не на звязку то пишіть вайбер вацап телеграмм сигнал 09******81 Цей сірий звір із розгоном до 100 км/год всього за 6.6 секунд та 192 к.с. під капотом - твій ключ до світу швидкості та динаміки. З 2-літровим двигуном, спортивними сидіннями та стильним дизайном він готовий підірвати серця всіх, хто любить відчувати міць під своїми ногами. Швидкість в 210 км/год – це не просто цифра, можна назвати це крейсерською швидкістю, яку ти відчуватимеш у кожному обертанні колеса. Європейка, Пробіг 100 тис. Останні 3 роки їздила Європою і обслуговувалась тільки на офіційних європейських СТО, Заливалося тільки гарне європейське паливо. Не бита, не фарбована, все у заводському кольорі. Є скол на лобовому склі, але щоб не було питань, з розряду, чому міняли скло – залишив оригінальне, воно додає шарму та історій для друзів про те, як машина рятувала життя.:) Машина має дуже хорошу та позитивну енергетику. Маленький, спритний і агресивний, але при цьому добрий автомобіль, який додає усвідомленості. Але найголовніше, що я продаю цю машину з чистим серцем і гордістю, знаючи, що вона радуватиме свого нового власника так само, як радувала мене. Це світ свободи та можливостей не лише на дорозі. Cooper подарує тобі адреналін та владу за кожним оборотом свого колеса!
З VIN-кодом
29.04.2024
3 900 $
155 220 грн
Бензин 0 л.
Автомат
57 тис. км
Львів
...57.713 mi (ACTUAL) Привід -Front -wheel Drive Двигун -2.0 AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Доставка до двох місяців в Україну Через Литву та Німеччину Компанія "ЛюбеАвто" - займається підбором та продажем автомобілів з аукціонів США, Канади та Кореї, а також Європи. Компанія є лідером українського ринку з постачання б/у транспортних засобів з аукціонних торгових майданчиків. Є комісійний майданчик, здійснює продаж авто в наявності, викуп авто, авто під комісію. Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 500$ Без прихованих платежів
З VIN-кодом
15.07.2023
19 900 $
792 020 грн
Інше 1.5 л.
Інша
49 тис. км
Одеса
...и комфорта +хорошая безопасность. Автомобильная компания из Соединенного Королевства в 2017 году выпустила совершенно новый автомобиль. Который был признан самым лучшим в его ассортименте. Как обычно,оформление интерьера автомобиля поражает своей оригинальностью Не смотря на то что в салоне полно оригинальных деталей все материалы были использованы только высочайшего класса.

Міні Cooper S в Україні

Дивіться також: