Оголошення про продаж Сім Фіддл II в Україні

26.05.2024
1 000 $
40 530 грн
Бензин 0 л.
Варіатор
11 тис. км
Львів
Продаю Sym Fiddle 2В хорошем состоянии заводится с пол тыка.Замену масла производил 1000 км.Заменил кольца, клапаны, сальники. На ходу, сел и уехал.
08.05.2024
1 610 $
65 269 грн
Бензин 0.15 л.
Варіатор
1 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...Вас до затишного та просторого мотосалону Артмото - Дніпро.Наша адреса: Дніпро, Набережна Перемоги 106аРежим роботи салону:Вівторок-Неділяз 9.00 та до 19.00 без перерву суботу з 10.00 та до 19.00Понеділок вихіднийДля вас:. Приємна атмосфера. Якісне обслуговування. Професійні менеджери. Безпечна угода.. . Ми дуже скромні, тому великий список переваг покупки в нашому салоні описувати далі не будемо, а запрошуємо Вас особисто в цьому переконатися!Далі по цьому скутеру:ЯРКИЙ, ВЕЛИКИЙ, ДВОМІСЦЕВИЙ, НОВИЙ СКУТЕР - якщо двома словами описати цей транспортний засіб.Виробник: SYM (Sanyang Motor Co., Ltd.)Стан: НовийГарантія: 2 роки чи 10 000 кмДоставка: «Нова пошта» «Інтайм» «Нашим авто» або самовивіз із салонуДвигун: 4-х тактний, 149,9 куб.Потужність: 10 к.с.

Сім Фіддл II за типом палива та за видом трансмісії

Сім Фіддл II за об'ємом двигуна та за видом трансмісії

Сім Фіддл II за видами трансмісії

Сім Фіддл II за типом палива

Сім Фіддл II в Україні

Сім Фіддл II за кольором

Сім Фіддл II за типом приводу

Інші Сім Фіддл II

Сім Фіддл II за об'ємом двигуна

Сім Фіддл II по рокам

Дивіться також:
Усі відгуки
4.2/5
(1 відгук)
Олексій
4.2/5

Була до того різного роду техніка і на сьогодні маю справу з одними з найкращими мотоциклами у світі це КТМ/Хускварна.Потрібен був скутер на кожен день, зручний, місткий, комфортний та бажано не топорним дизайном як Honda SH і т.п. Саме цей експонат SYM Fiddle II 150-кубів порадили товариші які займаються мото технікою вже багато років. Шукав б /у Vespa на реєстрації, але вони в нашій країні дуже дорогі або з мутною історією.Не пожалкував ні разу що обрав саме SYM і на сьогодні якщо і поміняю його, то тільки на такий самий тому що це найкраща пропозиція в Україні по співвідношенню ціна/якість.Він якісно зібраний, має гарний зовнішній вигляд, надійний та сучасний як на свою ціну. Запчастини в наявності й у 2-3 рази дешевші ніж на Японські скутери, хоч вони й не потрібні цьому скутеру. Він Корейський, а не Китайський як дехто думає, відповідно і якість наближена до Японців/Європейців.Плавність ходу, ергономіка, тех. характеристики про це все не раз розповідали і я можу тільки підтвердити, все чудово.Єдиний нюанс який мене бентежить це маленький паливний бак і як би я на ньому їздив 40-км/год можливо мені б і вистачало на 200-км. В місті завжди рухаюсь з потоком, а це 50-80-км/год то і розхід збільшується відповідно і на заправку потрібно заїжджати кожні 120-130-км., а це для мене не дуже зручно. Розхід цілком влаштовує, а об\'єм бака - ні.Всім гарного дня і теплого літа!

Читати всі відгуки