Огляд тест-драйву: Acura RDX 2020

20 листопада 2020

Acura RDX 2020 року - це розкішний компактний позашляховик. Він може похвалитися просторим салоном преміум-класу, багатим списком стандартних та можливі варіанти. Загальна вантажопідйомність також величезна для класу. Однак цій моделі Acura не вистачає потужних оновлень двигуна, які пропонують конкуренти.

Нове в 2020 році 

Акура РДХ не отримала серйозних змін у 2020 році. 

Кому варто купити? 

У минулому році Acura RDX отримала нагороду «Кращий компактний розкішний позашляховик для сімей» за версією News and World Report в США. Автомобіль має одну з найнижчих початкових цін в своєму класі і безліч стандартних функцій. Однак є й інші варіанти з красивішим інтер'єром і потужнішими характеристиками.

Нове або б/у авто? 

RDX була повністю перероблена в 2019 році, і в 2020 році серйозних змін немає. Сміливо вибирайте замість нової Акура РДХ 2020 модель минулого року. Автомобілі майже ідентичні, але, ймовірно, відрізняються в ціні. 

Дивіться також каталоги:

Acura RDX або Audi Q5?

Як і RDX, Audi Q5 пропонує гарне поєднання спортивності і комфорту. Обидва позашляховика мають вишукані та просторі салони з безліччю стандартних функцій. У Q5 доступний двигун V6 з подвійним турбонаддувом, в той час як RDX представлений тільки з чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом. Audi має більш інтуїтивно зрозумілу інформаційно-розважальну систему. Якщо це в вашому бюджеті, вибирайте Q5.

Acura RDX або BMW X3?

У BMW X3 спортивна керованість і два потужних варіанти двигуна. Модель Х3 має економічніше базовий двигун і вище показник безпеки. Слід зазначити, що Acura може похвалитися більш багатими матеріалами салону і довшим списком стандартних функцій, включаючи підігрів передніх сидінь, панорамний люк і інтеграцію зі смартфоном через Apple CarPlay - за нижчою ціною. Оба розкішних компактних позашляховика хороші. Але якщо у вас є вільні гроші, X3 - кращий автомобіль.

Салон

RDX вміщує до п'яти чоловік. Сидіння зручні, з хорошою підтримкою навіть у другому ряду.

На задніх кріслах є два повних набори роз'ємів LATCH для дитячих автокрісел і верхній ремінь на середньому сидінні. 

Акура РДХ має один з найвишуканіших салонів в класі компактних розкішних позашляховиків. У Acura RDX 2020 інтер'єр виконаний в основному з високоякісних матеріалів, і власники відзначають, що навіть мінімалістичний пластик залишає приємне відчуття. Оббивка з синтетичної шкіри стандартна, також доступна оббивка зі шкіри Milano.

RDX має хороший об'єм вантажного простору для свого класу: 880 літрів позаду сидінь другого ряду і величезні 2 259 літрів при складених задніх і повністю піднятих передніх сидіннях. Acura RDX 2020 року, незалежно від комплектації, має відсік для зберігання під підлогою.

Позашляховик РДХ поставляється з 10,2-дюймовим інтерфейсом True Touchpad від Acura, який має контролер тачпада в нижній частині центральної консолі. В системі багато функцій, але до неї треба звикнути.

Стандартні функції включають Apple CarPlay, Siri Eyes Free, точку доступу Wi-Fi, супутникове радіо, аудіосистему з дев'ятьма динаміками, Bluetooth, два порти USB і телематичну систему AcuraLink. Доступні функції включають аудіосистеми ELS з 12 і 16 динаміками, два додаткових порту USB і навігацію.

Відео тест-драйв Acura RDX 2020 року

Технічні характеристики 

У Акура РДХ 2020 характеристики двигуна дуже однозначні: хороша потужність, але без варіантів. У рух RDX призводить 2,0-літровий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом на 272 кінських сили. Він добре працює з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач, забезпечуючи швидке прискорення. Такого тандему досить для більшості покупців, але тим, хто шукає більш потужний або гібридний двигун, доведеться шукати в іншому місці.

RDX витрачає 10,7 л/100 км в місті і 8,4 л/100 км н на шосе.

Це не найспортивніший позашляховик, але RDX 2020 може похвалитися впевненою, врівноваженою керованістю. Крім того, система підвіски Acura пом'якшує нерівності дороги.

Безпека

Acura RDX 2020 року одержала найвищу оцінку «Добре» у всіх шести краш-тестах американського Страхового інституту дорожньої безпеки. За ефективність стандартних функцій запобігання лобового зіткнення Acura поставили найвищу оцінку Superior. Національне управління безпеки дорожнього руху дало RDX 2020 загальний рейтинг безпеки п'ять з п'яти зірок. Він отримав п'ять зірок в бічному краш-тесті і чотири зірки в оцінках лобового зіткнення і перекидання.

Акура РДХ 2020 має відмінні характеристики безпеки завдяки довгому списку функцій безпеки. RDX стандартно поставляється з камерою заднього виду і системою AcuraWatch, яка включає:

Наявність доступних опцій - це моніторинг сліпих зон, попередження про перехресне русі ззаду, передні і задні датчики паркування, паркувальну камеру з об'ємним оглядом і проекційний дисплей.

Розміри і вага 

Розміри Acura RDX 2020 стандартні для класу: довжина 4,75 м, ширина 1,9 м, висота 1, 69 м. Споряджена маса позашляховика становить від 1 714 до 1 823 кг. 

Можливі комплектації 

Купити акура РДХ 2020 можна тільки одній комплектації з чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 272 кінських сили і 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Передній привід входить у стандартне оснащення, а повний привід доступний за додаткову плату. 

Поліпшити характеристики Акура РДХ 2020 допоможуть пакети Acura Technology, A-Spec і Advance. Пакет Technology - хороший вибір для багатьох покупців. Він додає оббивку з натуральної шкіри і розширює функції безпеки (моніторинг сліпих зон і попередження про перехресне русі ззаду).

Пакет Technology додає передні і задні датчики паркування, моніторинг сліпих зон, попередження про перехресне русі ззаду, аудіосистему ELS з 12 динаміками, два додаткових порту USB, навігацію, клімат-контроль з прив'язкою до GPS і шкіряну оббивку Milano.

Acura RDX 2020 з пакетом A-Spec отримує покращений екстер'єр, вентильовані передні сидіння, а також аудіосистему ELS з 16 динаміками.

RDX з пакетом Advance включає в себе майже всі доступні функції автомобіля, в тому числі рульове колесо з підігрівом, підігрів задніх підвісних сидінь, передні сидіння з регулюванням в 16 напрямках, паркувальну камеру з об'ємним оглядом і проекційний дисплей.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford Expedition 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2020
Популярні новини