Огляд тест-драйву: BMW 335 2016

5 листопада 2016

БМВ 335 належить до шостого покоління 3 Серії легендарного німецького концерну і представляє собою 4-дверний 5-місний задньопривідний седан. Важливо згадати, що починаючи з 2012 року, в БМВ стали оснащувати машини потужнішими двигунами з технологією Active Hybrid 3, які роблять автомобілі сильніше і престижніше. І саме завдяки постійному розвитку бренду і впровадженню нових технологій, цей БМВ залишається флагманом серед середньорозмірних седанів преміум класу.

Враження від їзди

Всередині автомобіля відчуваєш себе як вдома, салон прекрасно ізольований від вібрацій двигуна та аеродинамічного шуму. Підвіска седана забезпечує комфорт як під час короткострокових, так і тривалих поїздок, та являє собою двохшарнірну конструкцію на амортизаційних стійках спереду і п'ятиважельну сталеву підвіску полегшеної конструкції ззаду. Як опція існує можливість оснастити автомобіль більш жорсткою - адаптивною спортивною підвіскою. BMW 335 оснащений чутливим рульовим управлінням і плавно входить у повороти. Гальмівна система седана представлена ​​дисковими вентильованими гальмами спереду і ззаду.

Інтер'єр

Дивіться також каталоги:

Просторий і затишний салон BMW 335 розрахований на 5 дорослих осіб середньої комплекції. Багатопозиційні анатомічні сидіння обшиті шкірою з червоною строчкою і забезпечують відмінну бічну і поперекову підтримку під час їзди. Панель управління проста у використанні з акуратними циферблатами, декорованими сталевими обідками і м'якою підсвіткою. Центральна консоль досить лаконічна і розміщує на собі дисплей бортового комп'ютера. Трьохспицеве кермо з кнопками управління аудіосистемою робить їзду більш комфортною. Варто також відзначити, що салон баварця досить ергономічний з безліччю невеликих відсіків для зберігання дріб'язку. Обсяг багажника дорівнює 480 літрам.

Екстер'єр

Екстер'єр 335 седана виглядає дорого й елегантно, завдяки подовженому капоту з фігурними лініями і динамічним виштамповкам на боках. Як відомо, фішкою автомобілів баварського концерну є класична решітка радіатора, так звані «ніздрі БМВ», і ця модель не є винятком. Передня частина BMW 335 виглядає злегка хижою і оснащується вузькими і злегка розкосими протитуманними фарами. Задня частина седана оснащена великими ліхтарями. Габарити автомобіля рівні: довжина - 4624 мм, ширина - 1811 мм, висота - 1413 мм, колісна база - 2810 мм. БМВ 335 сидить на 17-дюймових колесах.

Базова комплектація

Базова комплектація досить багата і включає в себе: автоматичний клімат-контроль, електропривідні передні сидіння, спортивні крісла, 17-дюймові диски, систему контролю тягового зусилля, круїз-контроль, шкіряне обплетення керма, мультифункціональне рульове колесо, підсилювач керма, супутникову навігацію, бортовий комп'ютер, радіо, протитуманні і ксенонові фари, шкіряну оббивку сидінь, електропривідні вікна, подвійну подушку безпеки, натягувачі ременів безпеки, центральний замок та іммобілайзер.

Опціональна комплектація

Список опціональних комплектуючих включає в себе: передні сидіння з підігрівом, електропривідний люк, 19-дюймові литі диски, спортивну підвіску, дисплей «Head Up», камеру кругового огляду, CD-плеєр з 6 динаміками, телевізор, фарбу металік і сигналізацію.

Під капотом

БМВ 335 комплектується 3,0-літровим 6-циліндровим бензиновим двигуном з TwinPower Turbo. Крутний момент такого мотора становить 400 / 1200-5000 Нм / (об / хв). Максимальна швидкість, яку здатний досягти автомобіль, дорівнює 250 км / год, а час розгону з 0 до 100 км / год займає 5,5 секунд, при цьому середня витрата палива при змішаному циклі дорівнює 7,9л / 100км. Силовий агрегат автомобіля працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а як опція доступна 8-ступінчаста АКПП.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW 330 2016
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW 545
Популярні новини