Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe

24 березня 2021

Новий Chevrolet Tahoe 2021 - великий позашляховик. Незважаючи на значний розмір, він легко справляється з маневрами, а також пропонує є три варіанти двигуна, включаючи два потужних V8 і економічний турбодизель. Chevy має величезний пасажирський та вантажний простір. На додачу до всього, цей позашляховик оснащений однією з найзручніших інформаційно-розважальних систем і може похвалитися кращим в своєму класі рейтингом надійності.

Нове в 2021 році 

Chevrolet зробив повний рестайлинг Tahoe. Модель 2021 року - абсолютно нова і знаменує початок п'ятого покоління автомобіля.

Кому варто купити? 

Автомобіль Шевроле Тахо підходить не кожному. Вам сподобається машина, якщо шукаєте дійсно надійний, просторий і багато на що здатний позашляховик. Перед тим, як купити Шевроле Тахо, обов'язково зробіть пробну поїздку. 

Нове або б/у авто? 

Новий Шевроле Тахо 2021 року значно покращено порівняно з попереднім поколінням. Разом з переробленим дизайном екстер'єру та інтер'єру трьохрядний позашляховик став довшим, щоб забезпечити більше вантажного і пасажирського простору. В автомобілі вперше встановлена незалежна задня підвіска, а в лінійку двигунів доданий турбодизель.

Дивіться також каталоги:

Новий Tahoe оснащений модернізованою інформаційно-розважальною системою з великим сенсорним екраном (10,2 дюйма замість 8), сучасними стандартними функціями допомоги водієві.

Цих причин має бути достатньо, щоб вибрати Шевроле Тахо 2021 модельного року. 

Chevrolet Tahoe або Ford Expedition

Ford Expedition - один з кращих автомобілів в класі великих позашляховиків. У порівнянні з Chevrolet, у Ford вища якість матеріалів в салоні, м'якший хід і більша буксирна здатність. Expedition також економніше витрачає паливо, але це частково тому, що поставляється в стандартній комплектації з двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, тоді як Tahoe має стандартний V8. У Chevrolet сучасна інформаційно-розважальна система з великим сенсорним екраном і можливістю бездротового підключення до смартфону. У багатьох інших аспектах ці два автомобіля схожі, з таким самим пасажирським і вантажним простором (з Expedition Max). Вибір між цими повнорозмірними позашляховиками - справа особистих уподобань.

Chevrolet Tahoe або Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban - варіант Tahoe з довгою колісною базою. У ньому трохи більше місця для ніг для пасажирів на задніх сидіннях і плюс 620 літрів простору в вантажному відсіку. В іншому ці два повнорозмірних автомобіля майже ідентичні, з однаковими силовими агрегатами, оцінками витрати палива та іншими характеристиками. Якщо вам потрібен додатковий простір, виберіть Suburban. В іншому Tahoe - прекрасний вибір.

Салон

У Chevrolet Tahoe можуть сісти сім чоловік, або навіть вісім, якщо ви виберете багатомісне сидіння другого ряду. Базова комплектація LS може вмістити дев'ять осіб. 

Позашляховик стандартно поставляється з тканинної оббивкою в салоні і регульованим в восьми напрямках переднім пасажирським сидінням. Доступні шкіряні крісла з підігрівом, перфорована шкіряна оббивка, електропривідне регулювання передніх крісел. За додаткову плату ви отримаєте вентильовані передні сидіння, підігрів сидінь другого ряду, керування електроприводом другим і третім рядами, підігрів керма.

Новий Tahoe, оновлений для 2021 модельного року, набагато просторіший за свого попередника. Додаткові 25 см простору для ніг в третьому ряду роблять задню частину зручнішою для дорослих. Тепер ви можете складати, зсувати або нахиляти сидіння другого ряду вперед, щоб отримати доступ до третього ряду. Крісла зручні, хоча в двох задніх рядах вони стають плоскими і жорсткими.

Матеріали салону Tahoe в основному хороші, але деякі критики висловлюють розчарування оздобленням з штучного дерева і кількістю твердого пластика в такому дорогому автомобілі. 

Цей позашляховик має 720 літрів простору за третім рядом, 2050 літрів - за другим рядом і в сумі 3450 літрів зі складеними двома рядами. Це гігантські цифри, які перевершують навіть довгобазний Ford Expedition Max. Третій ряд можна скласти одним натисканням кнопки, що спрощує завантаження багажу. До того ж в салоні є безліч місць для зберігання речей, таких як відсіки і зсувна центральна консоль з електроприводом.

Позашляховик Chevrolet Tahoe після рестайлінгу отримав просту у використанні інформаційно-розважальну систему Chevrolet Infotainment 3 Plus. Великий сенсорний екран займає центральне місце на приладовій панелі, що полегшує зчитування даних. Сам дисплей швидко реагує на команди. Додатково є безліч фізичних елементів для управління кліматом і налаштування звуку. Ви також можете підключити свій смартфон до системи через бездротову Apple CarPlay або Android Auto, які є рідкістю навіть для розкішних автомобілів.

Кожна модель обладнана точкою доступу Wi-Fi. На додаток до незліченних внутрішніх портів для зарядки трьохрядний Chevy пропонує потужну аудіосистему Bose і розважальну систему для задніх пасажирів з двома 12,6-дюймовими дисплеями, встановленими за передніми сидіннями.

Відео тест-драйв Chevrolet Tahoe 2021 року

Технічні характеристики 

У Chevrolet Tahoe є три варіанти комплектації двигунами. LS, LT, Z71 і Premier мають стандартний 5,3-літровий V8, який розвиває потужність 355 к.с. Топова комплектація модернізується до 6,2-літрового V8 потужністю 420 к.с. Новинка Шевроле Тахо - 3,0-літровий рядний шестициліндровий мотор з турбонаддувом, що видає 277 к.с. Незалежно від двигуна свого Chevrolet Tahoe, ви отримаєте 10-ступінчасту плавну АКПП.

Молодший V8 забезпечує вражаючу потужність. Їдете ви по місту або подорожуєте по автостраді, у вас не буде особливих проблем з прискоренням або обгоном інших транспортних засобів. Двигун розганяє величезний позашляховик до сотні за 7.5 секунд. 

Базовий Chevrolet Tahoe має витрату 13.1 л/100 км в змішаному циклі. Це достойні показники для великого позашляховика з двигуном V8. Економія палива Шевроле Тахо не залежить від того, який у нього привід: задній або повний. 

Для автомобіля з кузовом на рамі Chevrolet Tahoe хороший в управлінні і досить зручний в маневруванні. 

Повнорозмірний позашляховик може буксирувати до 3800 кг при належному оснащенні. Доступні двохшвидкісна роздавальна коробка, контролер гальм причепа, вдосконалена бортова система буксирування і підвищене передавальне число задньої осі.

Безпека

Автомобіль Шевроле Тахо нового покоління ще не пройшов тести на аварійність. 

Розміри і вага 

Повнорозмірний позашляховик Chevrolet Tahoe має такі габарити:

Повна маса автомобіля складає від 3 355 до 3 400 кг. 

Можливі комплектації 

Chevrolet випускає Tahoe 2021 року в п'яти комплектаціях: LS, LT, Z71, Premier і High Country. Технічні характеристики і список функцій комфорту кожної з них уточнюйте у найближчого дилера Шевроле.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Fiat 500 X 2021
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus LC 2021
Популярні новини