Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2021

10 вересня 2021

Mitsubishi Outlander - один з небагатьох невеликих позашляховиків, які можуть працювати в режимі плагін-гібрида. Ви можете заряджати його акумулятор вдома або на громадській станції та проїжджати 40 км повністю на електричній енергії. Після цього вмикається бензиновий двигун і Outlander PHEV їде як типовий гібрид. Тримайте акумулятор зарядженим, і, можливо, вам вдасться рідше заправляти бензобак.

На 2021 рік Mitsubishi також випустила кілька оновлень для Outlander. Зокрема, у позашляховика збільшився запас ходу та стало тихіше в салоні. Однак на нього чекають серйозні конкуренти. Усередині Outlander виглядає і відчувається дешевшим і старшим, ніж однокласники. Список стандартних функцій великий, але більша частина технологій вимагає модернізації. І все ж, наскільки хороший Mitsubishi Outlander 2021 року? 

Нове в 2021 році

Mitsubishi Outlander отримав невеликий рестайлінг в 2021 році:

Кому варто купити? 

Розглянути Аутлендер варто тим, хто шукає високу вантажопідйомність, просторий салон і непогані позашляхові якості. 

Дивіться також каталоги:

Нове або б/у авто? 

В оновлений Mitsubishi Outlander 2021 року внесено деякі примітні зміни. По-перше, він пропонується тільки як гібридна модель з плагін-модулем, а бензинова трансмісія взяла перерву на один рік. Якщо ви хочете купити новий Mitsubishi Outlander в 2021 році, то розраховуйте тільки на PHEV. Якщо потрібен Аутлендер з традиційним бензиновим двигуном, перегляньте пропозиції на автобазарі. 

Додана нова комплектація салону. Раніше Outlander PHEV випускався тільки в двох версіях, а тепер - в трьох. Гібридний силовий агрегат також отримав оновлення. Тепер в нього входить 2,4-літровий чотирициліндровий двигун замість 2,0-літрового, тому новий Mitsubishi Outlander 2021 року має 221 к.с. замість 197.

Ще одна річ, про яку варто згадати: Outlander буде повністю перероблений до 2022 року, тому модель 2021 року є останньою з нинішнього покоління. 

Mitsubishi Outlander або Honda CR-V Hybrid

Гібридний Honda CR-V є одним найрейтинговіших гібридних і електричних позашляховиків. І він кращий, ніж транспортний засіб Outlander. CR-V здається більш енергійним, з кращою керованістю і плавною поїздкою. Хоча CR-V Hybrid не може працювати тільки на електроенергії, бо це не плагін-гібрид, він витрачає набагато менше палива, ніж Outlander PHEV, коли останній використовує бензин. У позашляховика від Honda також висококласніший інтер'єр з просторішими сидіннями і простішими у використанні технічними функціями.

Mitsubishi Outlander або Kia Niro

Kia Niro - малолітражний позашляховик, тому поступається за розмірами і простором компактному позашляховику Outlander. Але хоча Kia не пропонує стільки вантажного простору, в салоні все ж є два ряди зручних для дорослих сидінь. У Niro також приємніший інтер'єр, ніж у Outlander, та інтуїтивно зрозуміліша інформаційно-розважальна система. У Mitsubishi Outlander більший розмір кузова, відповідно, просторіші салон і багажник. 

Niro пропонує три силові агрегати: стандартний гібрид, плагін-гібрид і повністю електричну установку. Незалежно від того, який з них ви виберете, Niro має меншу витрату палива, ніж Outlander PHEV. 

Салон

Цей Mitsubishi вміщує п'ять чоловік. 7-місцевий Outlander не пропонується у версії гібрида. Якщо потрібна трирядна модель, пошукайте торішню традиційну версію. 

Ви виявите в всередині Аутлендер комфортні сидіння, хоча і не найшикарніші в класі, але комфорт і підтримка нормальні. Більшості дорослих пасажирів вистачить місця навіть на задньому ряду. 

На жаль, салон Mitsubishi Outlander 2021 все ще має застарілий дизайн, який не дозволяє йому бути таким же гарним і сучасним, як інтер'єри конкурентів. У кабіні є м'які на дотик матеріали, але вони перемішані з великою кількістю твердого пластика, тому позашляховик здається дешевим.

Mitsubishi Outlander в гібридному варіанті пропонує об’єм багажника 860 л. При складених задніх сидіннях ви отримуєте 1885 л. 

У стандартну комплектацію Outlander входять Android Auto і Apple CarPlay, а сенсорний екран розташований зручно для водія. Крім цього, інформаційно-розважальна система залишає багато можливостей для покращення. Він не такий сучасний і не такий зручний у використанні, ніж конкуруючі системи, і це помітно.

Технічні характеристики 

Outlander оснащений 2,4-літровим чотирициліндровим двигуном і двома електромоторами, які в сукупності виробляють 221 л.с. Одношвидкісна коробка передач входять в стандартну комплектацію. Гібридний Mitsubishi Outlander отримав електронний повний привід, на відміну від бензинової версії, у якій є і передній, і повний привід. 

Багато електрифікованих автомобілів мають дивовижно швидке прискорення. Але Mitsubishi Outlander набирає розгін до першої сотні за 9.1 с. 

Міцубісі Аутлендер PHEV витрачає 3.2 л/100 км при роботі на електриці, при русі на бензині середня витрата складає 9.0 л/100 км. 

Плагін-гібрид може проїхати до 40 км на електротязі. Зарядка від розетки на 240 займає до 4 годин, а за допомогою функції швидкої зарядки постійним струмом ви можете зарядити до 80% акумулятора за 25 хвилин.

Новий Mitsubishi Outlander 2021 далеко не найспортивніший позашляховик, який ви зустрінете на дорозі. Аутлендер має помітний нахил кузова на поворотах, і багато суперників по класу в рази маневреніші. Незважаючи на м'яку підвіску, ви все одно відчуваєте, коли їдете по нерівностях.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США оцінила Mitsubishi Outlander 2021 року в краш-тестах на 5/5.

Розміри і вага 

Габарити Міцубісі Аутлендер в 2021 році залишилися колишніми: довжина 4.7 м, ширина 1.8 м. Кліренс Mitsubishi Outlander становить 190 мм. У спорядженому стані авто важить 1915 кг.

Можливі комплектації 

В 2021 році Міцубісі пропонує Аутлендер в трьох комплектаціях: SEL, LE і GT. Всі версії Mitsubishi Outlander мають однакові технічні характеристики: 221-сильну гібридну трансмісію, що складається з 2,4-літрового чотирициліндрового двигуна, двох електродвигунів і одношвидкісної коробки передач. Повний привід входить у стандартну комплектацію всіх моделей.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Jaguar XF 2021
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Kia Rio 2021
Популярні новини