5 найвищих штрафів за перевищення швидкості

18 лютого 2020

Найпоширеніше порушення на дорозі практично будь-якої країни - це перевищення швидкості. Більшість порушників якщо і перевищують допустимий швидкісний режим, то не сильно - на 20-40 км/год. Але є випадки, коли вдалося зафіксувати перевищення швидкості в декілька разів, за що природно водіям були призначені максимальні суми штрафів:

1. Швейцарець, який проїхався на Mercedes-Benz SLS AMG на швидкості 290 км/год, отримав штраф, сумою 1 мільйон доларів. Для порівняння - в Україні водієві потрібно було б заплатити всього 140 доларів штрафу.

2. Білорус, який промчав по магістралі зі швидкістю 299 км/год, повинен буде внести до державного бюджету штраф, сумою в 290 доларів.

3. Водій маршрутки розігнав ГАЗель до 233 км / год. Правда, цей антирекорд ставлять під сумнів через марку автомобіля. Чи можливо таке в принципі?

4. Daewoo Nexia на четвертому місці в нашому антирейтингу. Власник авто з Іжевська "пролетів" під камерою фотовідеофіксації на швидкості 269 км/год. Але потім з'ясувалося, що в програмі був збій, і це помилкова цифра.

5. І самий кумедний випадок - господар Subaru WRX STI отримав штраф за перевищення швидкісного режиму. І все начебто логічно, адже на цій моделі можна вільно розігнатися до такої швидкості, якби не одне але ... Камера зафіксувала, що в той час авто знаходилося на евакуаторі! (В повідомленні був прикладений знімок).

Будьте обережні на дорогах! І нехай ваші порушення будуть всього-на-всього помилкою програмного забезпечення.

 
Попередня стаття Як отримати компенсацію, якщо пошкодили авто з-за відкритого люка?
Як отримати компенсацію, якщо пошкодили авто з-за відкритого люка?
Купуєте авто? 8% транспортних засобів знаходиться під арештом!
Наступна стаття Купуєте авто? 8% транспортних засобів знаходиться під арештом!

Популярні новини