50-річчя Білоцерківського шинного заводу: розвиток національного виробника шин, розширення асортименту продукції TM ROSAVA. Еталон якості на прикладі вантажних шин

3 лютого 2022

Колеса вантажівок зазнають більш серйозного навантаження, ніж у легкових автомобілів. Це пов'язано з великою масою транспорту та інтенсивними умовами експлуатації. Вантажівки щодня долають значні відстані і середньорічний пробіг може обчислюватися шестизначними числами. Звідси легко зробити висновок, що вантажним машинам потрібні спеціальні шини. Розглянемо на прикладі вантажної гуми від компанії "РОСАВА ТАЙЕРС", яка у 2022 році відзначає своє 50-річчя.

Дещо з історії бренду ROSAVA 

Історія білоцерківського шинного заводу «РОСАВА ТАЙЕРС» розпочалася 50 років тому, 1972 року, і вже тоді виробництво йшло зі значним випередженням термінів. 22 грудня було випущено першу шину. Зменшуючи терміни запуску потужностей та виробництва продукції, через 4 місяці кількість шин досягла позначки 100 тисяч.

У 80-х роках поряд із діючим почав будуватися другий шинний завод, де обсяги виробництва зросли більш ніж у 2 рази. У грудні 1988 р. в експлуатацію було введено потужності з виробництва на 300 тис. шин для комбайна «Дон-1500». Через рік запроваджено потужності з виробництва 150 тонн гумових сумішей на добу, а у вересні 1991 року – потужності з виготовлення 100 тис. штук мотошин на рік. У минулому «Шинний завод 2», а сьогодні виробництво великогабаритних шин у складі «РОСАВА ТАЙЕРС» продовжує працювати і випускати широкий асортимент агрошин для комбайнів, тракторів різних класів, агрегатів та іншої сільськогосподарської техніки.

 

Активний розвиток і модернізація

Історія білоцерківського шинного заводу «РОСАВА ТАЙЕРС» розпочалася 50 років тому, 1972 року, і вже тоді виробництво йшло зі значним випередженням термінів. 22 грудня було випущено першу шину. Зменшуючи терміни запуску потужностей та виробництва продукції, через 4 місяці кількість шин досягла позначки 100 тисяч.

У 80-х роках поряд із чинним почав будуватися другий шинний завод, чиї обсяги виробництва зросли більш ніж у 2 рази. У грудні 1988 р. в експлуатацію було введено потужності з виробництва на 300 тис. шин для комбайна «Дон-1500». Через рік запроваджено потужності з виробництва 150 тонн гумових сумішей на добу, а у вересні 1991 року – потужності з виготовлення 100 тис. штук мотошин на рік. У минулому «Шинний завод 2», а сьогодні виробництво великогабаритних шин у складі «РОСАВА ТАЙЕРС» продовжує працювати і випускати широкий асортимент агрошин для комбайнів, тракторів різних класів, агрегатів та іншої сільськогосподарської техніки.

Асортимент шин склав більш ніж 250 типорозмірів.

Розроблено та випущено інноваційні моделі шин для легкових автомобілів брендів PREMIORRI (Solazo, Solazo Plus, Via Maggiore, Via Maggiore Z Plus, Vimero-VAN, Vimero-SUV, Vimero), ROSAVA (ITEGRO, Snowgard, Snowgard-Van) та інші. Збільшилась новими моделями кількість шин для сільськогосподарської техніки.

Компанія ROSAVA TYRES сьогодні

При досягнутому успіху компанія продовжує підкорювати нові вершини. У 2020 р. за період карантину було запущено ще один шиноскладальний комплекс (Нідерланди) та нова сучасна лінія інспекції якості (США). 2021 р. відзначився модернізацією виробництва великогабаритних шин, запровадженням нових поколінь сировини та системи ЄС з маркування шин. В цей же час ROSAVA TYRES освоїла нові експортні ринки в країнах Америки, Європи та відкрила офіційний інтернет-магазин, який надає сервіс українським споживачам.

OEB8Diy4tkLO-fKsQ0DvumfLTVnSf4stjEFctZXlXQFHNMqz_ZXt_93_1krZi9C062TJOVLvPsfaxonQ4AU2R_Vt9jZ-L_yRQUn5TrClChohJHEHcUIiYEWUN_V4Sy6K7oYWOWYb

Вантажні шини від лідера ринку

Обираючи вантажні шини бренду ROSAVA, ви отримуєте якісну гуму з універсальним малюнком протектора високої прохідності. Крім іншого, підприємство випускає шини з регульованим тиском для всюдихідної та військової техніки.

Вантажні шини показують гарне зчеплення з дорожнім полотном та високі тягові показники. Це забезпечує безпечне та комфортне пересування дорогами з різними типами покриття.

 

Приклади популярних вантажних шин

Не менш важливою перевагою шин вантажних ТМ ROSAVA є широкий модельний ряд, представлений безліччю варіантів з різним малюнком протектора, діаметром і вантажопідйомністю. Ви можете підібрати гуму для малотоннажних машин, що використовуються в комерційних перевезеннях, фургонів, міні-автобусів, легких вантажних машин, що пересуваються міськими або заміськими магістралями. Серед найпопулярніших відзначаються такі моделі:

  • LTA-401. Поєднують високу ходимість та комфортабельність, показують хорошу паливну економічність. Малюнок протектора характеризується покращеним зчепленням під час руху, маневруванням та гальмуванням, що забезпечує відмінну керованість у будь-яку погоду.

JWEUbm9H_jZv7fveKLeCpnJSbPiNtFzNIzzrMtPK7B3hnY0KGvnx0VJKDHaAqbW2mypl11pd2ZFcLzzbI7zcy0SUMLOMwQFk2UNeQNIgV-72UMxJ8TvZ5XILZFyo9qTXkHRFdrhj

  • ВС-57. Мають радіальну конструкцію та універсальний малюнок протектора, що забезпечує високі тягові показники, важливі для вантажних машин. Розташування та конфігурація канавок допомагають досягти інтенсивного відведення тепла із критичної зони теплоутворення вантажної шини. В результаті значно збільшується термін служби, і шини не зношуються ще триваліший термін.

CsgQ0AZ7kuE_bvo3uNfd_AbpbB_euwhPT1Y9vbJ8KF547b9vSIeZzCFUI-IpfXb7lUCye98cKC-iN67CeuViIs85UsPAfAJXsbGvpbnZteK_FRt6z6HnqJA_rLXNLOdNgkIR0GBe

  • І-337 У-8. Ще одна модель радіальних шин для вантажних авто з універсальним малюнком протектора, якому властива підвищена здатність до самоочищення. Головна особливість – збільшена вантажопідйомність (15–20 т). Крім того, у шин зменшено міжцентрову відстань для здвоєних шин – до 350 мм (забезпечує нормальні умови експлуатації).

1mxzH7nIQkOwGQrvIv-woRelsbmWcLMEYQUhNXxDN87AbKK4Bx7gRDE9MbEH0LzktOBLBOF0hc7HZIKIRqdU5PT_BovL35RQ8tEd5ivTFLAvUnQTR0uaI3lNcbzDA5-xnfSlP2Bx

Вантажні шини ТМ ROSAVA були і залишаються одними з найбільш популярних у своєму сегменті. Це зумовлено демократичними цінами, з якими не можуть конкурувати шини інших брендів, та відмінними експлуатаційними якостями, зумовленими технологічним виробництвом із застосуванням інноваційної сировини та технологій.

Вся гума бренду ROSAVA – невибаглива та універсальна, має великий ресурс безпечного пробігу та зберігає свої їздові якості на дорогах будь-якого типу. Все тому, що ці українські шини виробляються з урахуванням реалій вітчизняних доріг та відповідно до вимог високих міжнародних стандартів.

 

 

Теги:
шины
Попередня стаття 5 кращих альтернатив Тойота Камрі в Україні
5 кращих альтернатив Тойота Камрі в Україні
Технологія TJA: чи потрібен вам помічник руху в заторах?
Наступна стаття Технологія TJA: чи потрібен вам помічник руху в заторах?

Популярні новини