Американці створили праворульний Chevrolet

4 лютого 2020

Інженер компанії Chevrolet повідомив, що вперше в історії компанія створить автомобіль, який буде адаптований для країн із лівостороннім рухом. Цією машиною став Chevrolet Corvette C8 із правим кермом. Для компанії це ризиковий експеримент, адже дуже складно передбачити попит на цю модель на нових ринках.

Головний інженер компанії заявив, що не може прогнозувати, чи окупляться вкладення, які були витрачені на створення праворульной модифікації Corvette. Всі надії на Австралію, адже серед жителів цієї країни є чимало шанувальників американських машин.

Перехід до праворульної схеми управління спростила средньомоторна компоновка автомобіля. Багато деталей виявилися однаковими. Розробники відзначили, що створення модифікації для країн із лівостороннім рухом була б невигідною, якщо у восьмому поколінні залишили б переднє розташування мотора.

Chevrolet Corvette C8 із правим кермом фото
Основними труднощами фахівці Chevrolet назвали фінансові обмеження і асиметричний інтер'єр машини. Однак прагнення компанії зберегти стартову ціну невисокою не може не радувати.

Швидше за все, продажу Chevrolet Corvette С8 в країнах з лівостороннім рухом почнуться не раніше, ніж у 2021 році. Представники компанії повідомили, що графік поставок зрушився через страйк працівників і проблем з постачальниками.

Дивіться також каталоги:

Теги:
Chevrolet
Попередня стаття Фахівці Bosch повідомляють, що обсяги автопрому стрімко знижуються
Фахівці Bosch повідомляють, що обсяги автопрому стрімко знижуються
Німець показав, чому не варто довіряти цифровим технологіям
Наступна стаття Німець показав, чому не варто довіряти цифровим технологіям

Популярні новини