Оренда автомобіля в Дніпрі та її особливості

26 травня 2023

Часто виникає потреба кудись поїхати в межах Дніпра чи за його межі, вирушити в подорож чи потрібно зустріти ділових партнерів. Навряд чи можна знайти комфортніший спосіб пересування, ніж автомобіль. Тим більше, що для цього не обов'язково мати власний транспортний засіб. Це дорого, трудомістко, напружено. Оренда автомобіля – це чудова альтернатива. Це не лише зручно, а й вигідно. Клієнту не потрібно непокоїтись про те, що потрібна страховка, технічне обслуговування, ремонт тощо. Це – прерогатива орендодавця транспортних засобів. Замовник може взяти автомобіль в оренду, коли йому це потрібно і здати його, коли хоче, переймаючись своїм комфортом.

У чому вигода послуги оренда авто?

Вибираючи послугу оренда авто Дніпро, вдається отримати значну кількість переваг. Серед основних:

  1. Не треба витрачати час на ремонт та обслуговування свого автомобіля.
  2. Не треба оплачувати бензин та технічне обслуговування.
  3. Не потрібно платити за оренду автомобіля, якщо в ній немає потреби.
  4. Не треба утримувати власний автомобіль, тим самим звільняючи місце у гаражі.
  5. Економія на страховці.
  6. Економія часу, тому що немає потреби піклуватися про технічне обслуговування.
  7. Економія грошей не потрібно платити за мийку.
  8. Немає потреби купувати зимову гуму.
  9. Економія коштів на паркування.

Особливості оренди автомобіля в Дніпрі

Але головне – вдається значно підвищити свій рівень комфорту. З прокатним транспортом немає потреби підлаштовуватися під розклад громадського транспорту, чекати таксі і так далі. Достатньо сісти в орендований автомобіль та вирушити у справах у межах Дніпра або за його межами.

Яке авто варто взяти в оренду?

В оренду можна взяти такі типи машин: легкові, вантажні, автобуси і мотоцикли. Вартість прокату залежить від виду транспорту, тривалості надання послуги та вибору супутніх послуг. Оренда машин із водієм – це варіант прокату автомобіля у перевіреній компанії.
За тривалістю легко замовити авто на день, тиждень, місяць чи навіть рік. Ціна машини визначається індивідуально, враховується також потужність, місткість, виробник та інші характеристики. В компанії BLS пропонують автомобілі різних класів, а також вантажний транспорт, мікроавтобуси і так далі. Наприклад, можна вибрати:

  • позашляховики – стануть оптимальним варіантом, якщо запланована поїздка бездоріжжям або хочеться отримати максимальний рівень комфорту;
  • легкові машини - відрізняються класом, і чим він вищий, тим комфортнішим і престижнішим буде транспортний засіб;
  • вантажне авто чи бус – транспорт, який буде актуальним, якщо запланований переїзд, потрібно доставити оптову партію товарів чи якийсь вантаж;
  • мікроавтобуси – стануть найкращим варіантом для подорожі великою родиною або разом із друзями тощо.

Це лише частина машин, які доступні орендарям. При виборі раціонально врахувати цілі прокату та особисті побажання, щоб залишитись задоволеним від співпраці.

Яке авто взяти в оренду

Зручніше співпрацювати із професіоналами. Вибираючи BLS, вдається розраховувати на відмінний рівень обслуговування. Тут кожен орендар може розраховувати на можливість вибору транспортних засобів з великої різноманітності доступних рішень. Це завдяки чудовому автопарку.

Попередня стаття Бейджик на кузові: чому назва комплектації має значення?
Бейджик на кузові: чому назва комплектації має значення?
В Україні дорожчають вживані авто. На які моделі ціна зросла найбільше?
Наступна стаття В Україні дорожчають вживані авто. На які моделі ціна зросла найбільше?

Популярні новини