Електромобіль Renault ZOE згорів під час зарядки на ОККО

3 жовтня 2019

1 жовтня в Києві на станції АЗС ОККО в процесі зарядки загорівся електрокар Renault Zoe.

Керівник мережі зарядних станцій ТОКА Стефан Благовісний повідомив про інцидент на своїй сторінці у Facebook і поділився фотографіями з місця події.
пожежа на АЗС ОККО керівник ТОКА опублікував фото в Facebook Нам відомо, що водій постраждалого Renault Zoe поставив авто на зарядку о 18:47, після чого практично відразу виникло коротке замикання. Система спрацювала практично моментально і процес зарядки був відключений, але під капотом вже встиг з'явитися вогонь. На щастя, акумулятор не постраждав, але згорів інвертор.

Співробітникам АЗС вдалося загасити пожежу самостійно. Представники мережі ТОКА повідомляють, що фахівці перевірили зарядну станцію і не виявили ніяких ушкоджень. Станція навіть була перезапущена і протестована на такому ж Renault Zoe - в результаті зарядка працювала в звичайному режимі.
пожежа на АЗС ОККО в Києві згорів Renault ZOE фотоУ мережі вже з'явилися фотографії оголошення, за яким був куплений цей автомобіль. Відомо, що електрокар пригнали з Німеччини з пробігом 100 тисяч км і продавали вже без батареї. Припускаємо, що акумулятор встановили вже в Україні, причому не заперечуємо, що у кустарний спосіб.
У свою чергу, автолюбителі припускають, що проблема полягає в конструктивному недоліку Renault і вимагають офіційної відповіді від компанії.

Попередня стаття Платформа Uber допоможе впоратися з проблемами на дорогах
Платформа Uber допоможе впоратися з проблемами на дорогах
Підривати електрокари... заради безпеки
Наступна стаття Підривати електрокари... заради безпеки

Популярні новини