Geely Icon зможе протистояти вірусам. Фото

9 березня 2020

Нещодавно в Україні зафіксували перший випадок зараження смертельним коронавірусом. На щастя, китайська компанія Geely спільно з автомобільним концерном Volvo розробили антивірусний кросовер Geely Icon. Цей автомобіль перевершив всі очікування! За першу добу вже надійшло понад 30 тисяч замовлень.

Антивірусний автомобіль зовні нагадує Range Rover Evoque. Він має довжину 4350 мм, обладнаний світлодіодною оптикою і 10,25-дюймовою цифровою панеллю приладів. Власникам цього кросовера доступні такі функції, як круїз- і клімат-контроль, підігрів передніх сидінь і система безключового доступу.

Geely Icon для боротьби з вірусами фото

Geely Icon для боротьби з коронавірусом фото

Варто зазначити, що весь ажіотаж навкруги Geely Icon виник завдяки кліматичній системі IAPS. Ця опція очищає повітря від шкідливих домішок, в тому числі від вірусів і бактерій. Але це лише перший крок у боротьбі з вірусами. Компанія Geely вже анонсувала інноваційну модель, особливостями якої стануть спеціальні противірусні матеріали в салоні і фільтри кліматичної установки. На цю розробку компанія виділила 51,8 млн. доларів.

Дивіться також каталоги:

Geely Icon салон фото

Кросовер оснастили 1,5-літровим турбованим мотором потужністю 177 кінських сил, роботизованою трансмісією і приводом на передню вісь. Відзначимо, що автомобіль можна модифікувати за допомогою стартер-генератора, ємністю 48 вольт, тим самим покращивши його продуктивність до 190 "коней".

Вартість Geely Icon у стандартній комплектації починається з 16 500 доларів. Поки що авто можна придбати тільки в Китаї, але модель незабаром з'явиться і в інших регіонах.

Теги:
Geely
Попередня стаття Поліцейським дозволили зупиняти водіїв без порушень
Поліцейським дозволили зупиняти водіїв без порушень
Водій BMW поставив на місце хама на пікапі. Відео
Наступна стаття Водій BMW поставив на місце хама на пікапі. Відео

Популярні новини